ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Мальовица Skyrun

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Рила Предишната тема
Следващата тема
Мальовица Skyrun
Автор Съобщение
Mariana1000

Местожителство: София

Мнение Мальовица Skyrun Отговорете с цитат
Мальовица Скайрън ще се проведе на Мальовица на 15.09.2012г. - Старт в 10:00 часа пред ЦПШ "Мальовица"
Предварителното записване е задължително на едно от следните места:
- Магазин АЛПИ - гр. София, ул. " Ворино " 19
- На телефон 02/8581969
- На имейл skyrun.maliovitsa@gmail.com
Стартова такса -10лв. Трябва да се плати предварително в магазин Алпи или директно на старта.
Планинска застраховка - задължителна!
http://www.alpibg.com/images/userfiles/image/Plakat%20(1).jpg

Изглежда интересно Smile
Само информацията е малко засега Question

Последната промяна е направена от Mariana1000 на Чет Сеп 06, 2012 11:49 am; мнението е било променяно общо 1 път
Сря Авг 29, 2012 9:58 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ognedishasht

Местожителство: Мордор

Мнение Отговорете с цитат
Абе то хубаво, ама много слизане, бе, към 1000 метра... Убийство за коленете ще е това търчане надолу.
Вто Сеп 04, 2012 10:12 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
dobber

То ще е много трудно изобщо да се тича там. Терена както знаем е брутален. По-скоро много добре подготвените туристи със щеки ще са с предимство пред градските бегачи. Аз за жалост ще пропусна, въпреки че съм мечтал за организирано тичане до Мальовица в последните 4-5 години... Sad
Сря Сеп 05, 2012 11:33 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Mariana1000

Снощи ходих в Алпито и разпитах за състезанието, не бяха решили още за какво време ще се проведе. Викам си "браво!", значи и такива като мен по-бавни ще могат да участват и честно казано се ентусиазирах, защото Мальовица ми е на второ място сред любимите места Smile
А днес гледам следната информация:
"Старта на състезанието е на поляната пред ЦПШ „Мальовица”.Тръгва се по маркирана пътека по посока на хижа „Мальовица” до пресичането и на бетонния мост. Следва стръмно изкачване до сливането с пътеката за Страшното езеро, по която на серпентини изкачваме Вълчият улей. След кратко достигаме Раждавишки превал, минаваме в подножието на вр. Камилата и траверсираме на югоизток, където достигаме началото на улея между вр. Ловница и вр.Камилата. На премката започва спускане към заслон „БАК”. От там спускането продължава по туристическата пътека към Втора тераса. Маршрутът продължава по пътеката за Еленино езеро, след което следва изкачване към лобното място на единайсете алпинисти .Следва изкачване на източния склон на вр. Орлето до достигане на североизточния ръб на вр. Мальовица и право към върха по осигурителен парапет с повишено внимание . Достигайки в. Мальовица се отправяме към главното било по посока Еленин връх и се спускаме по лятната пътека покрай Еленино езеро ,през Втора тераса до хижа „Мальовица” където е финалът.
Старта на състезанието ще бъде даден на 15.09.2012 в 10:00 часа на „Меча поляна“ пред ЦПШ „Мальовица“.
Закриването ще бъде в 15:00 часа пред хижа „Мальовица“.
Всеки участник трябва да достигне до „Втора тераса“ за контролно време не повече от 2 часа и 30 минути, за да бъде допуснат до втората половина от състезанието."

Язък, ама трябваше да се сетя, все пак в името има Скайрън, а не Скайвлачене Laughing

Чет Сеп 06, 2012 11:48 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Сотиров

Мнение Ашколсун! Отговорете с цитат
Има ли суперхора, които да изминат тоя маршрут за 5 часа? То не е тичане, ами летене! Shocked Желая им успех и браво на успелите!
Чет Сеп 06, 2012 12:18 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Mariana1000

Мнение Re: Ашколсун! Отговорете с цитат
Сотиров написа:
Има ли суперхора, които да изминат тоя маршрут за 5 часа? То не е тичане, ами летене! Shocked Желая им успех и браво на успелите!

Има, има, познавам един такъв даже Smile
А и ми казаха, че се очаква за два часа да го направят първите Laughing
Искаше ми се и аз да участвам, но пък брат ми каза, че можем да го направим извън състезанието, а като ми мина ядът и се замислих ще е хубаво, хем си е приключение, хем ще видя за колко време ще се справя. Но след като по пътеводител е 6 часа, нямам никакъв шанс да го мина за по-малко, историята е доказала че винаги съм по-бавна от времената в пътеводителя Oops
Иначе си струва да се отиде, дори като зрител или на принципа "Важно е участието, не победата", заради атмосферата палатка BG

Чет Сеп 06, 2012 1:40 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
dobber

При положение че сте свободни и искате да го направите - то няма никакъв смисъл да се цепите от колектива и да го правите самосиндикално.
Целта на организираните мероприятия е да се напънете и да надскочите себе си. Самата състезателна атмосфера ви зарежда с енергия и ви обещавам че ще се чувствате все едно летите по трасето. Разбира се че няма да тичате по маршрута, но вместо да ядете сандвичи 3 пъти по 20 минути, то ще хапнете веднъж на крак и ще погладувате малко - ето така ще спестите така нужния ви един час. И никакво стоене на едно място и висене по пунктовете, лафове с други туристи и тн. Снимки преди старта и след финала Smile
Аз официално ще го пропусна за сметка на XCo Adventure Cup.
Пон Сеп 10, 2012 5:32 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
borova

Лелей, маршрутът наистина си го бива... Мислех, че ще се тича към върха. Аз и vinushka сме там да гледаме и да се учим. Нека тези, които ще ходят да се обадят (при желание). Very Happy
Чет Сеп 13, 2012 5:21 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
lauta rulez

Местожителство: Джендем тепе

Здравейте,
да попитам само има ли някой, който ще пътува от Пловдив за тоя Скайрън? Да се аранжираме по някакъв начин, ако е възможно...Тенкс
Чет Сеп 13, 2012 7:25 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Рила Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.