Зов за помощ - изгубена чантичка с документи, ключове, тел..
Здравейте!
За съжаление пиша по не особено приятен повод.
В момента съм на хижа Добрила в края на седмия си ден от така бленувания преход Ком-Емине. Всичко вървеше съвсем по план до днес, когато при прехода от х.Ехо до х. Добрила си загубих черна кожена чантичка с всичките ми лични документи, ключове, мобилен телефон, планинската ми застраховка, сумата пари е без значение - нея съм я отписал. Свързах се с Ехо - нищо, с Дерменка също. Надеждата ми е някой да я е оставил на Коза стена, но с тях не можах да се свържа.
Надявам се да ме разбирате но в момента съм просто в безтегловност. Не мога да допусна, че преходът ми, мечтата ми може да свърши по такъв нелеп начин. Мисля много какво да правя и по всяка вероятност ще продължа, защото съм в добра форма и защото не виждам кога пак ще мога да го направя.
Все пак ако някой чуе нещо, каквото и да е - моля обадете се на 0887 181991 - Тихомир. Пак повтарям - парите не ме интересуват, който я немери да ги счита за подарък. Но останалаите неща са (почти) целия ми живот.
Благодаря!
Пет Авг 03, 2012 11:27 pm
bubo
Имам един приятел,който е някъде зад теб/ако не се лъжа/ по маршрута ком-емине.Ще му звъна още сега и ще го предупредя да се оглежда,за черна кожена чантичка.Това е от мен,може и да имаш късмет,но знаеш вероятността е малка.
Съб Авг 04, 2012 9:28 am
Tito
Явно чудеса се случват не само по Коледа...
В събота по тъмно тръгнах и се върнах на Ехо. Оставих си телефона във всички хижи по пътя, спирах всички хора, с които се разминавах но нищо.
В неделя сутринта се замислих трезво върху нещата. Спирах веднъж в петък между Ехо и Козя стена да се обадя по телефона и си отварях раницата точо там, където ми беше чантичката. Върнах се по трака на ГПС-а в предполагаемото време и видях къде съм стоял на място за няколко минути - под вр. Маркова ливада, малко преди да се раклони пътеката при табелата "да не се рискува". Намерих го мястото с точност до 10м, хвърлих багажа и се спуснах в хвойната под пътеката. След няма и 5 мин..... чудо! Чантичката ми лъсна в хвойната. Не можете да си представите еуфорията, в която изпаднах. Виковете ми сигурно са накарали всички диви обитатели да се скрият в най-тъмните места
Вчера вечерта ссе върнах отново на Добрила и днес си дадох почивка, че ми се насъбра в повече последните 2-3 дни. Навъртях едни 70км отгоре и изостанах с 3 дни от плана, но утре продължавам и само края на света може да ме спре!
Пон Авг 06, 2012 8:53 pm
Pagane
вси4ко е добре , когато заваршва добре :-)) радвам се з
Tito написа:
Явно чудеса се случват не само по Коледа...
В събота по тъмно тръгнах и се върнах на Ехо. Оставих си телефона във всички хижи по пътя, спирах всички хора, с които се разминавах но нищо.
В неделя сутринта се замислих трезво върху нещата. Спирах веднъж в петък между Ехо и Козя стена да се обадя по телефона и си отварях раницата точо там, където ми беше чантичката. Върнах се по трака на ГПС-а в предполагаемото време и видях къде съм стоял на място за няколко минути - под вр. Маркова ливада, малко преди да се раклони пътеката при табелата "да не се рискува". Намерих го мястото с точност до 10м, хвърлих багажа и се спуснах в хвойната под пътеката. След няма и 5 мин..... чудо! Чантичката ми лъсна в хвойната. Не можете да си представите еуфорията, в която изпаднах. Виковете ми сигурно са накарали всички диви обитатели да се скрият в най-тъмните места
Вчера вечерта ссе върнах отново на Добрила и днес си дадох почивка, че ми се насъбра в повече последните 2-3 дни. Навъртях едни 70км отгоре и изостанах с 3 дни от плана, но утре продължавам и само края на света може да ме спре!
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети