Дъжда заваля още докато пътувахме през прохода Петрохан, не беше силен и от време на време се опитваше да пробие слънце, което ни даваше някаква надежда за оправяне на времето. Оставихме колата след Гинци, на хижа Варвара, облякохме дъждобраните и поехме на горе. Мъгла и дъжд-прекрасно! В самото начало пътя подсича 2 върха, които според нашата карта са Гола глава и Зелена глава, които мислехме да качим на връщане, ако позволява времето. На излизане от гората започна да се прояснява и дъжда постепенно спря, но Ком си остана забулен. Явно е доста срамежлив връх, така и не успях да го издебна за хубава снимка. Гледки от върха нямаше, което е нормално при видимост 2м. Решихме връщането да е през Среден и Малък Ком. Мъглата ту се вдигаше за малко , ту пак ни обгръщаше, но успяхме да видим, това-онова. Зелена глава го пропуснахме, а на Гола глава се качиха само мъжката половина и то в доста силен дъжд. Приятна разходка, въпреки мокрото време и честата мъгла.
снимки
Изглежда познаха времето, само на 1-ви май беше хубаво. Така, че всичко си е в реда на нещата.
Иначе в Гърция на 4-и и 5-ти беше по-добро.
Вто Май 06, 2008 6:17 pm
goro_levskara
Като се има в предвид времето са станали много добри снимки. Аз съм имал дни в планината с по една-две снимки. Наистина кофти се получи, че отгоре не се откриха гледки, но пък това е за сметка на хубавата разходка, която спретнахме. Надявам се в близко време да правим не една такава и да обиколим не малко планински красоти.
Приятно изкарване в Ловеч!!!
Жоро
Чет Май 08, 2008 8:59 pm
БОШУЛЕЦА
Ох с тоя ЛОВЕЧ почти си докарах цироза,ама нейсе.Дай да мръднем някъде в почивните дни(ако изобщо оцелея след KISS).Видях покрай Тетевен от пътя един много остър връх та нещо ме влече натам.От отбивката за Тетевен прилича на игла.Ако някой знае нещо по въпроса да сподели!!!
Илия.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети