Тъй като не съм опитен планинар, искам да попитам нещо. Купих си преди година обувки breithorn lite na Bestard, трисезонна обувка, което би трябвало да я прави малко или много универсална. Проблемът ми е, че ужасно много запаряват краката, лятото планувам преход в Родопите и малко се притеснявам дали ще се получи. Не съм ползвал специални чорапи за катерене, мислите ли, че това ще подобри вентилацията и какво допълнително бих могъл да направя по въпроса.
Много ще съм благодарен, ако имате някакви предложения.
С поздрави,
Ивайло
_________________ Поздрави
Нед Юни 03, 2012 11:03 pm
dido
Нося такива обувки от известно време, имам и приятел дето ги разхожда вече 3-4 години - мога да дам само добри отзиви, особено за подметката.
Спор няма, че едни читави летни чорапи дават много за комфорта на обувката. Аз лично нося MUND Pirineos, препоръчвам ти ги.
_________________ Бутам след осмата бира
Пон Юни 04, 2012 9:38 pm
ferdi_mruvkata
Re: Проблем с обувки - запаряване.
Punkotronix написа:
Здравейте,
Тъй като не съм опитен планинар, искам да попитам нещо. Купих си преди година обувки breithorn lite na Bestard, трисезонна обувка, което би трябвало да я прави малко или много универсална. Проблемът ми е, че ужасно много запаряват краката, лятото планувам преход в Родопите и малко се притеснявам дали ще се получи. Не съм ползвал специални чорапи за катерене, мислите ли, че това ще подобри вентилацията и какво допълнително бих могъл да направя по въпроса.
Много ще съм благодарен, ако имате някакви предложения.
С поздрави,
Ивайло
обувката е страхотна.... за зимно-пролет до лято и късна есен отиваща на зима. Имам същите и умрях от жега в Пирин и Стара планина миналата година лятото. За Родопите лятото аз личчно не бих тръгнал с този бестард. ( Аз нося la sportiva typhoon лятотото). Лично мнение, аз бих взел нещо по леко...
_________________ Not All Who Wander Are Lost
Вто Юни 05, 2012 3:38 am
Punkotronix
Здравейте,
Мерси за отговора, ще потърся някакви читави чорапи тогава, да видиме какво ще стане...
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети