Устройството ми е Garmin etrex 20 , купено с карта, която ъпдейтнах ръчно до OFRM Geotrade 5.80.
Настройките ми са на бг и съответно картата. Когато отида на търсене по адреси и се опитам да избера града ми дава само 4 възможни области : Пазарджик, Пловдив, Смолян, София. От там нататък пак не ми дава възможност да избера от тези градове а някое от техните населени места. Ако започна да ги пиша казва че няма такова населено място. Така става и с улиците....
По-рано GPS се самоизключваше или рестартираше като се опитвах да правя тези неща. Снощи го закачих и го ъпдейтнах в сайта Garmin до последната версия на фримуера и вече не прави така, но все пак не търси по адрес.
Какво не ми е наред? Нещо картата или трябва и някакъв допълнителен файл? или това търсене е само за допълнение сложено? Аз като го купувах нямах идея да го ползвам за навигация, но щом пък може - защо не. Или пък не може?
Сря Май 30, 2012 1:09 pm
Todor
Кирилизацята явно не ми е наред....
Изтеглих ML вариянта на картата и всичко се оправи, като превключих устройството на английски.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети