Пролетна разходка на Витоша
Много хубава разходка.
Пет Апр 20, 2012 10:39 am
Atanas_K
Браво за снимките! Как е снега нагоре, затъва ли се?
Поздрави
Пет Апр 20, 2012 12:16 pm
innumerus
Благодаря за положителните отзиви на снимките ми,станаха сносни-въпреки,че са правени с телефон.
Относно проходимостта мога да кажа,че е доста прилична в сравнение със началото на годината.Проблемен е терена между Купена и Черни връх,на места затъвах до колене.При спускането от върха към Алеко няма толкова сняг,но е започнал да се топи което беше причина за много некоординирани движения от моя страна за да не попадна в по-дълбока вода
Браво,сериозен планинар; не к.ат мен и Сотето ту градинар ту планинар...накрая почивка.
Пет Апр 20, 2012 7:46 pm
innumerus
Действията на всеки от нас са продиктувани от индивидуалните ни потребности.Не би могъл да се занимаваш едновременно с градината си и да ходиш в планината затова ще дадеш приоритет на това което трябва.При мен нещата с планината стоят по този начин,просто ме влече.Освобождавам се от напрежението натрупано в София,понякога ми се иска да остана горе и да не се прибирам повече което нерядко ми е изигравало лош номер-замръквах не където трябва.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети