Есен на Кончето и Муратово
Здравейте, от известно време ме бе хванала липсата във форума, (пусти мързел какво да се прави) но сега реших да пусна някоя темичка. Чудех се какво да е...е как какво, трябва да е нещо от Пирин, няма как .
Visoko написа:
за снимките!
А линка, нещо не се отваря.
Аз го отворих...
" Кончето пасти да яде пред километровото ходене на четири крака около този връх. А Ицака… мани, на него това му беше сефте в Пирин, блещеше се повече и от мен. На едно място поспряхме за почивка и неволно бутнахме едно камъче надолу. В следващите няколко минути то се търкaляше, а аз разказвах за една изтървана раница от това място, която така и не намерили. Хаха вероятно е още някъде там – на километър надолу в пропастта при реката."
Копнах го от блога и много ми допадна защото същото чувствах като ме хвана мъгла и лек дъждец на Кончето и трябваше да подсичам Кутело на места на четири крака.
С възхищение
Брей, че хубаво приключение! Изплатило се е дори само с тази снимка:
Червения залез с червеното храстче - така изразително само природата може да ги съчетае. Но пък трябва и поет да ги съзре... Браво!
Вто Дек 13, 2011 7:28 pm
albena :-)
така-така, Пирин разбира се
леле как ме кефи и разказа и снимките
Цитат:
Горе на билото сякаш си на друга планета.
Вто Дек 13, 2011 10:07 pm
Jirko
Ей благодаря ви, радвам се че ви е харесало
Сря Дек 14, 2011 12:08 am
dido
Еее, отдавна не бях чел такъв съспенс по карстовото било ... Залезните кадра по билото са страхотни
_________________ Бутам след осмата бира
Чет Дек 15, 2011 1:50 am
Emil
Наистина страхотни снимки. Рядко си позолявам да похваля някой за оригинални снимки
Едната вече е на десктопа ми, нямаше как.
Искам само да попитам с каква фотокамера са правени?
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети