Току-що се регистрирах и реших да кажа едно здрасти като начало.
аз не съм запален турист, по-скоро съм пишман такъв. Но наскоро реших да прекарваме с детето повече време сред природата.
Искам да благодаря на всички, които споделят тук информация, намерих много полезни неща.
Съб Мар 24, 2012 1:32 am
Сотиров
Здравей, диференциале!
На колко ти е детето? Тук е пълно с родители, които имат деца на най-различна възраст. Всеки може да сподели опит от екскурзии с тях.
Съб Мар 24, 2012 8:07 am
f(x)dx
на 7 е.
Борбата с телевизора и компютъра е безмилостно жестока. затова реших да го изведа в гората.
Първоначално се притеснявах дали ще му хареса, но се оказа, че мрънкането и опозицията по някакъв чудодеен начин изчезват щом излезем от града. Все нещо интересно се намира да правим - палатка ще му разпъна от един чаршаф, ще целим дърво с пръчка или просто ще хвърля камъчета в някое поточе. Абе интересно му и съветът ми към всички родители е, хич да не се притесняват, а просто да отидат в гората.
Лошото на хубавото е, че самият аз не съм турист, та затова чета в интернет и попаднах на този форум.
на Вас г-н Сотиров, специални благодарности заради хубавото описание на маршрути в Лозенска планина. Миналата седмица бяхме до Лозенския манастир и доста се позабавлявахме.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети