Имам снегоходки TSL225,мисля да закрепя предната част от ски отдолу,за да мога да се спускам по утъпкан или фирнован сняг,ако някой има идея или е правил подобно нещо да сподели...,самото закрепване засега ще го направя като махна шиповете,че идват малко под нивото на ската,да занитя една пластина отдолу и с японска лепенка за ските.На самите ски ако е нужно ще сложа колани за катеренето (ако е по лесно,което много зависи от терена).Имам екипировка за пантене,но ми идва малко тежка и обемиста,най вече комбинираните обувки и фрирайд автоматите,няма как да ги сложиш в раничката и тн..,имам и от късите широки ски,но ако има сложа колани няма как да реша проблема с вдигането на петата при ходене нагоре...другият вариант е снегоходки + къси ски,кеф ти нагоре,кеф ти надолу,ама ако трябва да ги сменяш на всеки склон..
Колега идеален вариант ала- (и хем , и хем) няма
Със сигурност не си първия който се е замислил за това и както и да го направиш ще е въпрос на компромис ,
я с теглото я със сигурността ти при спускане.
Топлата вода отдавна са я открили
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети