Според мен, трябва да ги премериш трите и която ти е най-удобна. Ташев някои хора се оплакват, че не са им удоби. Аз отидох в магазина им в Плевен, сложих си една сумит 42 и веднага ми лепна на гърба и я взех, даже мострата беше натоварена.
Мисля да не се ръководя главно от цената, все пак раница не си купува човек всяка година, най-важното е да е удобна, да издържа на натоварване,но и не мога да си позволя точно това,което си мечтая...Цяло лято се заричах,че ще"тествам" чужди раници на всеки преход, а не го направих . Първо трябва да избера марката, после модела и най-накрая ще я поръчам от някой сайт. Препоръчайте ми немски сайтове за туристическа екипровка,не съм много наясно кои са известните. Немски, защото имам възможност за транспорт от Германия.
Мисля да не се ръководя главно от цената, все пак раница не си купува човек всяка година, най-важното е да е удобна, да издържа на натоварване,но и не мога да си позволя точно това,което си мечтая...Цяло лято се заричах,че ще"тествам" чужди раници на всеки преход, а не го направих . Първо трябва да избера марката, после модела и най-накрая ще я поръчам от някой сайт. Препоръчайте ми немски сайтове за туристическа екипровка,не съм много наясно кои са известните. Немски, защото имам възможност за транспорт от Германия.
Не видях никой да казва на дамата да избере раницата натоварена на собственият и гръб и да усети САМА дали и е удобна.
Нали затова търсехме ПОЛЕЗНОСТ.
Да се лепне една тема най-отгоре ***В ПОМОЩ НА НАЧИНАЕЩИЯТ*** или нещо подобно и да се синтезира инфото за начинаещи, а не да се отварят подобни теми постоянно.
Да не говорим, че след малко ще се появят ненаигралите се на войници и ще почнат да ръсят мозъци за мешки, сумки и прочие.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети