Абе Вие как си перете лентите на челниците при положение че не могат да се свалят и да се изперат отделно?
Носът ми вече усеща уханието на двегодишната пот която е попила в лентите.
Батериите му са отзад, напред вървят жици, а отпред е челника и хич не е удобно.Много мъка ще е да не измокря важните чаркове докато го пера.
Дават го водоустойчив, ама не ща да пробвам колко е вярно.
На моя си се сваля и се пере безгрижно.
Пет Окт 18, 2013 6:57 pm
Momchil
ZCEZBPM написа:
Абе Вие как си перете лентите на челниците при положение че не могат да се свалят и да се изперат отделно?
Може,виж снимките. На втората снимка виж как трябва да е под ъгъл пластмасовият накрайник за да го прекарваш през "катарамите".
Последната промяна е направена от Momchil на Нед Мар 16, 2014 6:10 am; мнението е било променяно общо 2 пъти
Съб Окт 19, 2013 4:03 am
Momchil
Отне ми малко време докато го върна в изходно положение,ако има проблеми се обаждай
Последната промяна е направена от Momchil на Нед Мар 16, 2014 6:09 am; мнението е било променяно общо 2 пъти
Съб Окт 19, 2013 9:30 pm
Rincewind
ZCEZBPM написа:
Не че нещо, ама като се изморя зимата, лъчът на Мио-то ми прави пъртината в снега вместо мен, а лятото разчиства падналите дървета.
Може да му спестиш на челника и тези усилия с набавяне на хиперултрамегагига яки чепици, правени специално за нашите планини (и то - след десетилетия на внимателни геоложки и палеоботанически проучвания и компютърно моделирана климатична прогностика - по един чифт за всеки месец от годината за всяка отделна планина) по най-модерни космически технологии и с материали, произхождащи отвъд Пояса на Кайпер, ушити безшевно и слепени безлепилно от слепи и многоръки виетнамски шивачки-вегетарианки под надзора на най-великите умове на модерната западноевропейска обувна индустрия, които обувки ходят сами, а ти само се возиш в тях, като в най-критичните моменти те превръщат в комбинация от Спайдърмен и Хон Гил Дон.
Нед Окт 20, 2013 11:11 am
torah
ZCEZBPM написа:
Сглобих го.
То стана цяла каса Загорка вече и не знам дали ще можеш да изпиеш такова количество.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети