Моя си го тафих като модифицирах последният стадии от еволюцията на човека така както според мен трябва да е
Homo. sapiens sapiens ( разумен човек ) > Psycho sapiens sapiens (човек ползващ психиката си на много развито ниво)
_________________ Know your Body. Know your Mind. Know your Substance. Know your Source
Пон Дек 05, 2011 11:05 pm
Gamina
моят малко random се пръкна, в зората на интернета си се регистрирах просто като Lucy, обаче в един момент вече нямах тоя шанс.
Четях "Сага за Войната на разлома" на Реймънд Фийст и Gamina беше първото женско име от книгата, за което се сетих.
Комшията адаш, лека му пръст, ми е кръстник. Сега щеше да е на ок. 90 години. Взех "на заем" прякора му, поех щафетата, така да се каже.
Беше здравеняк, обичаше планината /Рила/ и много ходеше по нея. И серт чиляк, разбира се.
името ми плюс усмивка /понеже съм все усмихната /или поне така казват/
пс/ малко съм драка в момента, ма пак се усмихвам
Пон Дек 12, 2011 12:32 am
Сотиров
А моят ник??
Аз пък какво да кажа в обяснение? Като нямам как да питам прадедите си, отде тоз "ник"...
Пон Дек 12, 2011 1:14 am
raver
Re: Каква е историята на вашия НИК?
Неее, това направо ме разби!
аз така имам една парола за важни сайтове (като интернет банкиране и т.н.), ама няма да ви я кажа по разбираеми причини. Та тя се роди в пристъп на ярост и отчаяние при съобщения от сорта на: "паролата ви трябва да е най-малко 6 символа", "ама и да съдържа и букви и поне 1 цифра", "ама да има и някакъв знак", "ама тази е прекалено проста и лесна за разбиване" и накрая ...
А никът ми, колкото и тъпо да звучи сега, едно време приятелите ми ми викаха Рейвъра, защото бях от малкото хора, които слушаха електронна музика... И така си и остана вече 15 години - рейвър...
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети