Здравейте, чудя се в кое село да отпусна с приятелката 3-4 дни. Молбата ми е да е някое от не много населените красиви селца, хотел/къща до 10-20лв на легло/стая и да сте го посетили, телефон или друго. Силно се надявам тук да намеря нужната информация. Благодаря Ви предварително!
Особеностите са, че е желателно да имаме автобус от Пловдив.
Четох форума на българският пътешественик, но там е някакъв ужас. Всяка хижа/хотел се плюе, а после хвали или обратното.
Можете ли да ме посъветвате нещо?
Сря Яну 11, 2012 12:14 am
vaskoo
Имате ЛС, че ще излезе реклама ...
_________________ Приятелят е човек, който те познава отлично ... и въпреки това те обича
Сря Яну 11, 2012 1:18 am
ivjordan
Село Момчиловци.
Семейни хотели - в нета, че да не става реклама. Аз и не ги познавам де, че там ходя на гости, но има.
Автобус от Пловдив има до Соколовци, а от там са 1-2 километра - стоп, пеша, градски автобус. Всъщност, автобуса за Баните май минава през Момчиловци. Навремето минаваше.
Сря Яну 11, 2012 6:28 pm
modjoa
Проверете Косово и Орехово. И в двете има множество къщи за гости, близо са, и са достатъчно откъснати от цивилизацията. На връщане или отиване може да се отбиете в SPA-то в Нареченски Бани
Чет Яну 12, 2012 5:46 pm
petko5
Регистриран на: 07 Юли 2010 Мнения: 44 Местожителство: София-Белоградчик-Стара Загора
Препоръчвам ви с.Орехово
На ЛС ви пуснах линка на къща за гости в която аз и моите приятели бяхме отседнал за 3дни и сме адски доволни
Другото място е в с.Буйново
Приятна почивка от мен
Поздрави
Чет Яну 12, 2012 11:10 pm
chochkata77
може да прозвучи като реклама но аз ти препоръчвам това
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети