Разбира се, така е.
По вашия край има интересни неща. Преди 15-тина години там брах мнооого гъби в една гора, но не помня над кое село беше. 2 кошници хлебенки и разни други си спомням.
_________________ Две неща движат този свят - инатът и шубето.
Какво му трябва на човек: здраве, хубаво време, планина и ... още нещо
А какво да кажат тия, дето са още по-встрани от планината? И като не им се обаждат ония, като тръгват за х.Младост. Жалко, а трябваше само 4 думички "5 Ноември хижа Младост".
Много ми хареса походчето ви и най-вече хубавите снимки. Но тя да внимава, да не си изгори ръцете на силния огън. Какво имаше в нея половин литрова тубичка, на снимка 75, някаква жълта течност? Някак си позната ми се стори и приятно миришеше. Мисля, че не беше олио.
Ще чакаме следващия поход и пак хубави снимки.
Re: Есен "в страни" от Стара Планина
meco puh написа:
И като не им се обаждат ония, като тръгват за х.Младост. Жалко, а трябваше само 4 думички "5 Ноември хижа Младост".
Честно да си кажа хич и не съм мислил. че някой може да прояви интерес към нашите "мижави" разходки до хижата.
Ако е живот и здраве - всичко е поправимо
meco puh написа:
Какво имаше в нея половин литрова тубичка, на снимка 75, някаква жълта течност? Някак си позната ми се стори и приятно миришеше. Мисля, че не беше олио.
Там има бяло винце. И "огнена" вода имаше, но в по-малко шишенце
ZCEZBPM написа:
Трябва му и бира *Загорка* Това загънатото във фолиото дето се пече на жаравата сирене с някакви червени люти чушлета ли е? Отворихте ми апетит и ще вървя да пекна нещо.
За сиренето - сирене е, но между плочките сирене се редят чесън, босилек, домат от консерва (или прясно на шайби ). А, всъщност в бутилката от бира има “лудо прясно винце”
Извинявам се за офтопика, че форумът заприлича на готварски, но малко обмяна на опит не е излишен
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети