|
ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
|
|
Автор |
Съобщение |
Punkotronix
|
|
Проблем с обувки - запаряване. |
|
Здравейте,
Тъй като не съм опитен планинар, искам да попитам нещо. Купих си преди година обувки breithorn lite na Bestard, трисезонна обувка, което би трябвало да я прави малко или много универсална. Проблемът ми е, че ужасно много запаряват краката, лятото планувам преход в Родопите и малко се притеснявам дали ще се получи. Не съм ползвал специални чорапи за катерене, мислите ли, че това ще подобри вентилацията и какво допълнително бих могъл да направя по въпроса.
Много ще съм благодарен, ако имате някакви предложения.
С поздрави,
Ивайло
_________________ Поздрави |
|
|
Нед Юни 03, 2012 11:03 pm |
|
 |
dido
|
|
|
|
Нося такива обувки от известно време, имам и приятел дето ги разхожда вече 3-4 години - мога да дам само добри отзиви, особено за подметката.
Спор няма, че едни читави летни чорапи дават много за комфорта на обувката. Аз лично нося MUND Pirineos, препоръчвам ти ги.
_________________ Бутам след осмата бира  |
|
|
Пон Юни 04, 2012 9:38 pm |
 |
 |
ferdi_mruvkata
|
|
Re: Проблем с обувки - запаряване. |
|
 |
 |
Здравейте,
Тъй като не съм опитен планинар, искам да попитам нещо. Купих си преди година обувки breithorn lite na Bestard, трисезонна обувка, което би трябвало да я прави малко или много универсална. Проблемът ми е, че ужасно много запаряват краката, лятото планувам преход в Родопите и малко се притеснявам дали ще се получи. Не съм ползвал специални чорапи за катерене, мислите ли, че това ще подобри вентилацията и какво допълнително бих могъл да направя по въпроса.
Много ще съм благодарен, ако имате някакви предложения.
С поздрави,
Ивайло |
обувката е страхотна.... за зимно-пролет до лято и късна есен отиваща на зима. Имам същите и умрях от жега в Пирин и Стара планина миналата година лятото. За Родопите лятото аз личчно не бих тръгнал с този бестард. ( Аз нося la sportiva typhoon лятотото). Лично мнение, аз бих взел нещо по леко...
_________________ Not All Who Wander Are Lost |
|
|
Вто Юни 05, 2012 3:38 am |
|
 |
Punkotronix
|
|
|
|
Здравейте,
Мерси за отговора, ще потърся някакви читави чорапи тогава, да видиме какво ще стане...
_________________ Поздрави |
|
|
Нед Юли 01, 2012 8:34 pm |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.
|