Чудно нали, Много ви моля, не гледайте качеството на снимките, даже любител фотограф не съм, природолюбител съм. Гледайте само изгледите, и следващия ви поход да е натам. Дано да случите хубаво време".
Най-чудна е денивелацията от Карлово до билото
Аз съм го минавала маршрута, обаче на обратно, от хижа "Левски" до Карлово. Зимата. Около 10 часа ни излезе, от които последните два направо ми се ревеше. Това е за хора със здрави колена
Чудно нали, Много ви моля, не гледайте качеството на снимките, даже любител фотограф не съм, природолюбител съм. Гледайте само изгледите, и следващия ви поход да е натам. Дано да случите хубаво време".
Зимата. Около 10 часа ни излезе, от които последните два направо ми се ревеше. Това е за хора със здрави колена
Предполагам, че много са ти харесали изгледите, за туй ти се ревало.
Мечо Пух как си мина времето.Този вторият на коня се казва Николай той искарва багажите за хижите.Някаде писах че му имам номера за всички който искат да се вьзползват от услугите му пишете на лични.А тоз хижаря се казва Геньо прякора му е малко кофти.
Томанов, не мога да си спомня лицето на втория, но поне знам, че ако ми се наложи, мога да те търся за телефона му. Напролет планирам няколко обиколки в района, и смятам, че в единия случай човека с мен ще поиска да ни изкарат багажа нагоре.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети