Здравейте на всички!
Гласим неколкодневно ходене по горецитирания маршрут,но никой от нас скоро не се е вясвал из Пирин.Дочуваме слухове ....като например - х.Вихрен - била затворена към момента,същото и за Синаница....а ако не е така все пак, да се обаждаме ли предварително за резервации?
Моля Ви,ако знаете как стоят нещата да ни споделите,както и някой практичен "акъл" преди посещение на цитираните хижи!
Поздрави!
пп: четвъртата хижа която имам впредвид е Яне Сандански всъщност
Пет Май 25, 2012 6:33 pm
tzezko
На Яне Сандански бях по Великден, а на Синаница- на 29 април. И двете работят и си е добре. Не знам какви са цените.
Вто Май 29, 2012 11:07 am
Nestor Mahno
Благодаря тцетцко добри новини,аз пък междувременно научих че и х.Вихрен си работи
А прехода между Сандански и Синаница живописен ли е?Някои казват,че по-готино било Синаница-Беговица,ама май после слизането към гр.Сандански ще е зорно
Вто Май 29, 2012 7:10 pm
dido
Nestor Mahno написа:
...А прехода между Сандански и Синаница живописен ли е?Някои казват,че по-готино било Синаница-Беговица,ама май после слизането към гр.Сандански ще е зорно
Зависи от къде минеш.
Ако го подкараш по обичайните маркирани пътеки - от х. Яне Сандански, жълта през Спано поле, или синята пак оттам през заслон Спано поле - не бих ги нарекъл особено живописни.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети