Еднослойката 1 кило за 60 лева си струва разбира се. Колкото и да е калпава, все ще ти свърши работа за прехода.
_________________ Бутам след осмата бира
Вто Окт 27, 2020 5:56 pm
bobbyfm
Лично аз с еднослойна не бих тръгнал на този преход. Всъщност никъде не бих тръгнал, освен на море.
Чет Окт 29, 2020 5:42 pm
djogobg
тази на high peak я имам и мението ми е следното - в нощите, в които върши работа нямаш нужда от нея, в нощите, когато ти трябва палатка - тази не върши работа.
Още като нова пропускаше при по-проливен дъжд.
Кондензът е ужасен вътре, дори да затвориш само комарника.
Колкото и да я опъваш, през нощта се отпуска и хлътва навътре, съответно чувалът ти се докосва до нея. Ако сте двама пък, трябва да сте си много интимни и пак чувалите ви се допират до палатката.
На практика само за комарник върши работа и за много ветровито време, защото тогава вентилацията ѝ ще работи.
Сега я опъвам от време на време на децата, да се радват, че имат палатка и да си играят.
Много по-добра работа ми е вършила тарпата на Декатлон(бялата, т.нар. Fresh), която е 3х3, има upf50 и можеш и през деня да я ползваш за добра сянка. Тежи около 800 грама без райките, ползвам щеки. Няма комарник, но пък 3-ма души спят спокойно под нея, дори в дъжд. Ако толкова ти трябва комарник - аз си уших един от тюл(намерих по 3 лева метъра, по 1.20 м. ширина). Опъваш тарпата, мяташ отгоре тюла и си готов.
Ако си навит на по-висока цена(мнооооого по-висока) - виж тази, която dido е предложил, или ferrino lightend 2 или 1 - аз имам двойката и е много яка, но е за топлите 3 сезона, защото вентилацията ѝ е доста добра.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети