ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Изгрев на Кончето

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Пирин Предишната тема
Следващата тема
Изгрев на Кончето
Автор Съобщение
raskoll

Мнение Изгрев на Кончето Отговорете с цитат
Малко снимки и пътеписче от 15-16ти септември )))

Arrow Arrow Arrow http://blog.raskoll.com/2011/09/3865

Wink
Пон Сеп 19, 2011 12:10 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Gamina

Мнение Отговорете с цитат
Хех, разминали сме се с ден-два, ние спахме на заслона на 17ти Smile))

Снимките са страхотия, отново Smile
Пон Сеп 19, 2011 12:16 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
meco puh

Местожителство: обл.Разград

Не съм фотограф, снимам само за да покажа хубостите на нашите планини, за да не кажат, че съм егоист. Но не е необходимо да си фотограф, за да се радваш на тези прекрасни снимки. Гледах и с въздишка си казвах: Де да мога и аз като него, да ги накарам хората да въздишат.
Хвала, снимай и показвай!!!

Балкана символ на цял полуостров
Пон Сеп 19, 2011 8:37 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
goldhand

Местожителство: B-S

Е... най сетне взе че снима нещо (върховно)....стига с това море бре(не че не ти се получава)Липсва ми планинатаа.
само да бяха в малко по голям формат Question
между другото аз също не можах да спя добре в заслона,може би защото бях толкова надъхан че тръгнах с 1.5 л. вода,която там таме кът била .Та оставих Вихрена за другия път. Confused
Вто Сеп 20, 2011 12:28 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
raskoll

Gamina, старая се да ходя през делнични дни, за да има по-малко хора ) но със сигурност някой ден ще се срещнем в планината )))
meco puh, мерси ) обичам да снимам и това е, ако някой харесва това, което правя - добре )
goldhand, имах проблем с ахилесовото сухожилие и от юни до септември нямах възможност да ходя по планините. през юли пък ми беше трудно да мина и 1 км в града... сега съм ок и съм пак по планините.
Вто Сеп 20, 2011 9:27 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Gamina

О, със сигурност Smile

То и ние отидохме с идеята, че съботата е работна, а на заслона бяхме 8 човека вътре и трима на палатка отвън Laughing
Вто Сеп 20, 2011 9:30 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
irina

хубави както винаги!
Вто Сеп 20, 2011 10:25 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mislesht

Местожителство: Пловдив

Снимката със звездите особено е много интересна. Надявам се да ги видим на сайта. Wink

П.П.Всъщност вече ги видях.

Вто Сеп 20, 2011 11:18 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
Весела Ягодова

Мнение За боклука на заслона Отговорете с цитат
Павка, а дали като мина през заслона и остана да нощуваш в него, случайно нещо не ти направи впечатление ? Или беше твърде обсебен от красотата ?

Заслонът беше заприличал на кочина, когато отидохме на 17-ти, един ден след теб - останки от храна по пода, въргалящи се кутии и празни пластмасови шишета под наровете...Кофти миризма (от развалената храна).
И за другите "преминаващи" се отнася.
Недопустимо е да си затваряме очите за тези неща !
Вто Сеп 20, 2011 2:46 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Весела Ягодова

Мнение За снимките, пътеписа и още нещо Отговорете с цитат
"Минути преди слънцето да се скрие и да остана сам, на склоновете на връх Баюви Дупки се появи група туристи от три човека. Ех, толкова се надявах да съм сам на това магическо място, но поне бяха само 3 човека, все пак на залона има място за комфортна нощувка за 4 човека. (да, може да се намери място и за 10, но казвам “комфортна”

По-добре качвай само снимки. Words are meaningless and forgetable. Изказът ти разваля хубавото впечатление от кадрите. И не бъди такъв егоист. Заслонът е там, за да ПОДСЛОНЯВА. Сещаш ли се ? И е направен и поддържан от други "туристи".
Twisted Evil
Вто Сеп 20, 2011 2:52 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
goldhand

Местожителство: B-S

Мнение Re: За снимките, пътеписа и още нещо Отговорете с цитат
ve_san написа:
По-добре качвай само снимки. Words are meaningless and forgetable. Изказът ти разваля хубавото впечатление от кадрите. И не бъди такъв егоист. Заслонът е там, за да ПОДСЛОНЯВА. Сещаш ли се ? И е направен и поддържан от други "туристи".
Twisted Evil

Планината понякога е и самотно преживяване,където човек отива за да остане сам със себе си и мислите си,а чуждата компания някак си ангажира вниманието ти .
За съжаление няма ги тез времена гдето бяхме сами еди къде си ,планинарството стана модерно.
Не виждам нищо лошо в това човек да поиска да му е по спокойно и комфортно.

Напротив Павел,продължавай да пишеш емоциите си от местата на снимките,така те оживяват и не са просто landscapes.
Чет Сеп 22, 2011 12:25 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
dido

Чак толкова драгоценни напътствия към Павел май са излишни.

Благодарско за снимките, страхотни са наистина. Напомнят ми два септемврийски дни, когато се бях затърчал посред нощ да снимам там ... Very Happy

Чет Сеп 22, 2011 12:52 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
raskoll

dido, след като снимах и се върнах, разгледах твоите снимки от Кончето )) разлчино е просто да ги гледам, и да ги видя след като и аз снимах там. нямах облаци по изгрев, но все пак съм доволен )
irina, мерси )
mislesht, ето я: http://raskoll.com/peizazhibg/pirin-nosht/?lang=bg
goldhand
Wink
Чет Сеп 22, 2011 9:17 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Весела Ягодова

Ами...някакси не можах да се зарадвам на красивите изгреви и залези при наличието на кочината, която заварихме Wink
Гледката се помрачава от човешката простотия и безхаберие.
Трудно ми е да преглътна, защото обичам това място.
Освен това си мисля, че човек, когато отива да спи горе, трябва да е готов за всичко. Както да споделя кадри, така да споделя легло, храна, вода (ако стане нужда). Или да се притече на помощ. Горе всичко е възможно.
Планината не я интересува кои сме и какви сме тук долу. За нея всички сме еднакви.
Жалко, че сте ме разбрали погрешно.
Нямам нищо лично срещу автора на темата. Негодувам срещу мисловната му нагласа и високомерното му отношение.
Има неща, които са много по-важни от красивите кадри. Човещина, отговорност и така нататък.
Най-лесно е да си замълча, разбира се. И може би така ще стане от тук нататък.
Последна молба:
МОЛЯ ВСИЧКИ, НЕ ОСТАВЯЙТЕ БОКЛУКА СИ В ПЛАНИНАТА !
Чет Сеп 22, 2011 12:28 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Пирин Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.