Гледайки снимките се сещам, че отдавна искам и аз да видя такава горичка от лиственици есента. Помогнете, кажете къде има, ама все пак да може за един ден да се отиде и върне човек от София ( и да походи наоколо, де)!
Вто Ное 15, 2011 4:38 pm
hristoz
Специално тази, която съм снимал е на много тривиално място - зад мантинелата на пътя за Доспат на идване от Широка поляна. Иначе не съм забелязал достатъчно голяма горичка, която да си струва стотиците километри път единствено за нея.
Ако някой друг знае, да сподели, и аз не бих изтървал случай да пощракам по-голяма гора от лиственици
за лиственицата
Дендрариумът на Витоша има малка група лиственици в близост до пътя за ПД Иглика, има и разпръснати дървета по Мусаленска пътека. За гора - не знам да има.
Страхотни кадри ... отскочих до района преди три дни, но есента си биеше камшика вече ... листата де
_________________ Приятелят е човек, който те познава отлично ... и въпреки това те обича
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети