ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Рил.манастир-в.Мальовица

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Рила Предишната тема
Следващата тема
Рил.манастир-в.Мальовица
Автор Съобщение
krasi.ka

Местожителство: гр.София

Мнение Рил.манастир-в.Мальовица Отговорете с цитат
Смятам да направя този маршрут. Ако може някой да каже колко време горе долу отнема прехода от манастира до върха.Ще бъдем група любители и ме интересува има ли добра маркировка по трасето.
Вто Авг 09, 2011 1:31 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Yan4o

Местожителство: Варна

Мнение Отговорете с цитат
Имам един спомен от преди 13 г. , правихме го с група приятели, но в обратна посока - слизахме от върха към манастира по Дългия рид (мисля, че е най-прякото), но няма да го повторя никога. Останахме без крака. Ако не се лъжа е ок. 1500 м. денивелация. Нямаше проблеми с пътеката, но такова слизане, само слизане .... То и името на рида си говори де. Е, качването за някои е по-лесно. Smile
Иначе по-плавният маршрут, доколкото знам е по пътеката за х. Вазов, после по билото горе. Да по-дълго е, но е приятно. Но все пак да кажат по-знаещите, аз съм аматьор в това отношение Smile.
Вто Авг 09, 2011 1:58 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
krasi.ka

Със сигурност ще разкажа как и от къде сме минали. Смятам да се кача по дълги ръд до мальовица и после да отида до езерата и да сляза през другата пътека от х.иван вазов
Вто Авг 09, 2011 9:58 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Ристо Туристо

Местожителство: на 950 м.н.в.

krasi.ka написа:
Със сигурност ще разкажа как и от къде сме минали. Смятам да се кача по дълги ръд до мальовица и после да отида до езерата и да сляза през другата пътека от х.иван вазов

Фърли в раницата повечко аспирин и феродо /глюкозамин/ Laughing

Вто Авг 09, 2011 10:30 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
krasi.ka

risto_turisto написа:
krasi.ka написа:

Фърли в раницата повечко аспирин и феродо /глюкозамин/ Laughing

Ее ние ще сме с палатка така че ако видим много зор може да разпуснем някъде по байра
Сря Авг 10, 2011 10:50 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Antoon

През 2006г. ходих по подобен маршрут, давам и времената както съм ги записал тогава: Рилски манастир – по Дългия рид (3ч., 10 мин) – вр. Малък Мраморец – Додов вр. (3ч., 50м.) – Топилата – Рилски манастир по рида Баучер (7ч., 25 мин.). По онова време нямаше строеж и началото на пътеката беше ясно.
Успех!
Сря Авг 10, 2011 11:38 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
lubakich

ще я видим утре следобед нагледно с багаж колко ще да е тая денивелация от рилския манастир до малиовица Very Happy от това което прочетох си е некво стабиляга Smile
Пет Сеп 02, 2011 12:37 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
lubakich

екстремизъм да има
Пет Сеп 02, 2011 1:12 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Рила Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.