Мугла-Ледница - грешна карта
Походих няколко дни из Родопите. Много е красиво, хората са гостоприемни и усмихнати, хареса ми много. Маркировката е подновена и много добра. Тук искам да покажа една несъществуваща пътека, която я има само в OFRM картата за Garmin.
Става дума за превала Уда башица по трасето от с. Мугла за х.Ледница. След като премините превала в ляво няма пътека, както е на картата. Трябва на около 300 метра преди това да се отклоните по почвен път в ляво за Катранци и после в дясно, както съм нарисувал с жълто.
Пет Авг 12, 2011 1:23 pm
vaskoo
Съвсем не съм съгласен - няма нищо вярно на изрезката от картата (освен хоризонталите )
Пътеката, по-скоро пътят от Ледницата към Мугла и обратното е идеално маркиран, с изключение на отбивката на пътеката от пътя на 2-3 минути от хижа Ледницата към Мугла
... искам и аз натаааам
_________________ Приятелят е човек, който те познава отлично ... и въпреки това те обича
Съб Авг 13, 2011 4:17 pm
mikesli
vaskoo написа:
Съвсем не съм съгласен - няма нищо вярно на изрезката от картата (освен хоризонталите )
Пътеката, по-скоро пътят от Ледницата към Мугла и обратното е идеално маркиран, с изключение на отбивката на пътеката от пътя на 2-3 минути от хижа Ледницата към Мугла
... искам и аз натаааам
С какво не си съгласен? Нали и аз написах, че маркировката е добра и проблема е с картата за Гармин. Маркировката е по жълтото, а това което съм задраскал го няма като пътека!!!!
Съб Авг 13, 2011 5:14 pm
vaskoo
Не съм съгласен с картата на гармин - и червената пътека отдясно не е там въобще - няма значение ... скоро ще кача сканирана най-добрата за момента туристическа карта на района.
П.С.: Възхищавам се на теб и на малкия (койти хич не е малък всъщност!
_________________ Приятелят е човек, който те познава отлично ... и въпреки това те обича
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети