Здравейте,от известно време си търся сериозни трисезонни обувки.Наясно съм какво искам.Консултирала съм се с притежатели на съответните марки.И тъкмо да се наканя да обиколя софийските магазини,след като съм се поровила достатъчно в нета,се натъкнах тия дни на инфо за Криспи в магазин Алпи.
Чувала съм добри отзиви и че вече не се внасяли в България.Затова се изненадах.Съответно отворих сайта на Криспи за да сравня снимките на предлаганите модели и видях дребни разлики в иначе същите модели.
Къде информацията е вярна,кое е актуално сайта на Криспи или снимките от страницата на магазина.
Пон Окт 29, 2007 8:03 pm
dido
Тия криспита в алпи изглеждат доста добре - Breithorn GTX модела особено, а и топайс. Звънни в магазина (0888 227 736) да питаш обаче, че май държат малко номера в наличност. А, и пиши тука, че и аз съм във фаза зимни обувки
Пон Окт 29, 2007 8:53 pm
mimka
Не съм наясно с развитието на тази марка,дали вадят нови модели или подобряват качеството на съществуващите.В тази връзка ми направи впечатление че уж модела е един и същ а има дребна разлика я в теглото,я в цветовата гама примерно или шарката .И какви са внесени в Бг.Продавача никога няма да ми каже.
Пон Окт 29, 2007 9:13 pm
dido
Идея си нямам и аз. Запознах се с един от гилдията, Вишко. Той май носеше такива и беше доволен де. Човека си ходи бая сериозно зиме в Алпите та мнението му мисля може да се приеме за достоверно. По-важно е дали имат номера от тия модели в магазина, както ти писах.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети