Здравейте. Другият месец ще почиваме в Добринище с малкото (3 г.) и ще го качим на Безбог с лифта. По този повод искам да попитам какво е състоянието на лифта и напълно обезопасен ли е?
Кой маршрут е подходящ за дребното след това:
х. Безбог - Попско езеро или
х. Безбог - вр. Безбог
Благодаря предварително!
Пет Юли 01, 2011 11:37 pm
milen_kb
Регистриран на: 14 Авг 2010 Мнения: 87 Местожителство: София, Габрово
Лифта е открит дву или три седалков (не помня , че скоро не съм се возил там). Не знам как стоят нещата с возенето на малко дете на открит лифт (т.е. тука не мога да изкажа мнение дали е обезопасен). За маршрутите, според мен може би този до Поповото езеро е по подходяш, защото има пътека и няма стръмни изкачвания.
Лифтът е открит двуседалков. Безопасен е, толкова, колкото може да бъде безопасен, един открит лифт! Толкова малко дете, според мен, може да се вози на такъв лифт, ако е седнало у възрастен човек, но не и само на седалка. Мен, ако питате, рано му е още на детето за Пиринските пътеки, та дори и от Безбог до Попово езеро, освен ако не смятате да го носите на гръб или на ръце!
_________________ "Искам талантливо да живея, като тебе, моя планина!"
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети