Първото българско изкачване на Айгер 1975 г. и второто 1978
Първото българско изкачване на северната стена на Айгер 1975 г. и изкачването по Японската диретисима през 1978 г. с жена -Мария Христова всичко това в сайт със снимкиhttp://aiger1975-78.hit.bg/
Пон Ное 12, 2007 5:20 pm
dido
Здрасти, евала за ценните кадри и разказа, тези неща трябва да останат документирани, поздрави за вложените усилия.
Гледах наскоро - на феста - филм с това момиче Мария Христова, качване на Вихрен беше - "Изгреви" или от сорта се казваше филма, около 1978. Имаше любопитни моменти там...
Последната промяна е направена от dido на Пон Ное 12, 2007 7:22 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Пон Ное 12, 2007 7:00 pm
Spas
Радвам се, че Ви харесва и аз смятам, че трябва да се документира и разпространява да се знае историята
Пон Ное 12, 2007 7:12 pm
Kat
И аз ще кажа "евала". Много ценни наистина. Аз си харесах и тези от Алпите през `76-та
Черно - белите са уникални, обаче най - яката снимка за мен е тази :
Извинявай за въпроса, ама ми е любопитно, кой от двамата си ти на втората снимка от галерията, където майка ти ви изпраща - предполагам, че другия мъж е брат ти?
Kat написа:
И аз ще кажа "евала". Много ценни наистина. Аз си харесах и тези от Алпите през `76-та
Черно - белите са уникални, обаче най - яката снимка за мен е тази :
Извинявай за въпроса, ама ми е любопитно, кой от двамата си ти на втората снимка от галерията, където майка ти ви изпраща - предполагам, че другия мъж е брат ти?
Това е по едно от ребрата от юг на Гранд Жорас, малко преди върха,тогава не успяхме да го изкачим, горе стана много лавиноопасно и се отказахме
Вто Ное 13, 2007 10:25 am
Spas
Kat написа:
Извинявай за късния отговор, аз съм този вляво, а вдясно е Райчо Тодоров, който с Ганчо Тодоров след това качиха Пиц Бадиле
Имам само по голяма сестра, а това е известния ми ЗАПОРОЖЕЦ с който тогава 1976 г. обиколихме за един месец Алпите
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети