Купих си от един китайски онлайн магазин бензинова печка за ръце. Спретнах едно кратко ревю. Ако на някой му е интересно може да го прочете ТУК, а на мен ще ми е интересно ако някой вече ползва такава печка да сподели своите впечатления.
Чет Мар 17, 2011 12:11 pm
dido
Интересно ревю, благодаря!
За дозатор не може ли да се ползва пластмасова спринцовка от 10 кубика да речем ?
_________________ Бутам след осмата бира
Чет Мар 17, 2011 1:28 pm
Hobo Гост
Със сигурност ще може, а навярно ще е и по-удобно от оригиналния дозатор. Аз предполагам, че на мен просто са забравили да го сложат в плика. От опита ми с бензинови запалки знам, че човек с практиката се научава да ги пълни директно с флакончето бензин без да ги препълва, но и да не останат недозаредени. Та и това е вариант. Иска само малко опит, който тепърва смятам да придобия.
На мен ми трябваше оригиналния дозатор по-скоро да видя от него колко гориво събира печката според производителя и да измеря колко време гори с това количество. Като намеря разграфена в мл спринцовка ще поекспериментирам и ще споделя допълнително.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети