Обувки Vasque-съвет
Здравейте.Ще помоля за съвет и мнение.Предстои ми закупуване на нови обувки.В магазин Екипировка харесах трисезонните обувки Vasque Wasatch GTX.Ще помоля за мнение относно качеството на тази марка обувки.Прочетох мнението на Дидо за проблемите му в този магазин ,има ли други недоволни,или пък доволни? Специално този модел ми изглежда стабилен,подметката е твърда,обувката е от цяла кожа.
Аз съм с такива обувки.Мога да кажа супер удобни са.Мои приятели преди да направя първия си преход с тях- 5 дни през октомври из Стара планина ме предупредиха да ги разгазя,но аз освен дето отидох един път на риба с тях повече не успях,все пак септември месец не върви много,много да се шляеш с такива обувки из града.Та на този преход ,където ни валя и първия сняг за годината натрупа около 25см на връх и заслон Ботев,нито за миг не изпитах неудобство,нямаше дори наченки на мазол,учудващо за другите от групата -нова обувка е все пак.Сега бях една седмица из Рила и Пирин,след обработката с импрегнатор моите обувки отвън бяха сухи та сухи само отпред където е предния колан на снегоходката и се задържа повечко сняг и лед се появяваха две тъмни петна с размер примерно на 50ст.,като гледах обувките на другите как бяха подгизнали се чудих дали обувката е добра или импрегнатора върши тези чудеса.Според мен това е една отлична трисезонна обувка.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети