Най-якото в цялата работа бяха коментарите на гостите на хижата като разбраха къде отиваме без снего-ледо-мледо котки-мотки и тем подобна железария.
"Ще умрете"
"Няма да се върнете"
"Ако ви е мил живота стойте"
"Дошли сте да се самоубивате ли ?"
Отговорите ни бяха от рода на: "Много ясно" "Да ще се трепем" "Късмет не ни трябва" и прочие абе яко хаха
Голяма депресия ги налегна хорицата добре, че съвети от хора миришещи на алкохол и цигари който цял ден стоят вътре не приемаме А и в планината се ходи подготвен не с късмет.
Дано тази """""зима?"""" се задържи така да се пообикаля малко.
Ти само до рай ли си била ? Нагоре ? Там където секнахме въжетата бяха под лед яко /нормално никой не ходи там през зимата/ Копахме колкото можем с обувки...ама 2м изкопахме и се върнахме и не разбрахме как е нагоре...но по спомен си представям яко заснежена мацаница в която без железа не може.
Та мисълта ми е,че подобни коментари на разни там хорица обикновено объркват, а не допринасят реално с никаква полза към тези към който са отправени....тъпа работа.
_________________ Know your Body. Know your Mind. Know your Substance. Know your Source
Пон Фев 07, 2011 1:24 pm
Gamina
Само до Рай стигнахме... в общи линии ни примързя, пък и бяхме тръгнали на разходка (Райходка), не на екстремизъм.
Иначе аз си носех и котките, но ги оставих в колата, да не се изкушавам с мисли за високото
А това с "Ще умрете" ми е много любимо
А сега се сещааам... ми да, вчера в хижата се носеше слуха за "ония дето тръгнали в 5-6 сутринта към Ботев". Даже едно наше другарче - Криси е била долу, когато сте тръгнали.
Значи на това другарче най-вероятно се сепнах с думите "да дошли сме да се самоубиваме" Извинявам се за което ама просто при положение, че цяла вечер слушах глупости /предимно за собствената си смърт/ сутринта ми дойде малко много да ме посрещат пак с тва хаха
А и давайте съвети не пророкувания
Поздрави и на всички който са се забавлявали и са одумвали постъпката ни хаха
_________________ Know your Body. Know your Mind. Know your Substance. Know your Source
Пон Фев 07, 2011 2:12 pm
Gamina
Едва ли си очаквал, че дружината баби ще останат безучастни към мерака ви за самоубийство.
Нашата Криси едва ли ви е давала акъл.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети