Карта на Карандила
И аз доста търсих такива карти.... това което се продава е по зле отколкото да снимаш инфо табелите.
Намерих военни топо карти руски и натовски с мащаб 1:50 000, но са доста стари. Български военни топо карти 1: 25 000.
Карта с маркирани пътеки - няма. На offRoad картата за Garmin са само хайдушката пътека, пътя до кръста на Бармук баир и още една-две пътечки около хижа Карандила....
Това е положението засега. На мен не ми харесва и затова като ходя по планината си нося GPS-a и записвам. Преди година качих тракове в BGMountains: http://bgmountains.org/bg/tracks?task=view.download&cid=268, ама като гледам там какви карти има за Витоша, Рила, Пирин, Беласица направо се дразня.
ТЪРСЯ СЪМИШЛЕНИЦИ.... за да съберем track-овете и направим по-прилична карта. Всеки който има някакъв GPS приемник може да участва. Мога да помогна с няколко годишния ми опит с GPS устройства, програми и карти.
Последната промяна е направена от mikesli на Вто Апр 12, 2011 8:43 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Пон Мар 28, 2011 2:36 pm
dido
Здрасти,
данните ти няма да отидат нахалост, разбира се.
В момента сме подготвили версия с централен балкан. Работим и по западна Стара планина.
Източна ще последва западна, ще е готова вероятно след около половин година.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети