Къщи за гости в Гела
Някой нощувал ли е на човешки цени (10-20 лв. на легло) в с. Гела? Ще съм много благодарен за контакти.
Там има един помпозен хотел СПА и две вили, на които цените пак са високи.
Пон Юни 28, 2010 1:40 pm
vaskoo
Софи - ако работи!
_________________ Приятелят е човек, който те познава отлично ... и въпреки това те обича
Преди 5 години, кметството на Гела поддържаше малка леглова база. Не съм нощувала там, но знам от приятели, че било много чисто и уютно място и много ефтино, но това беше при предишната кметица - известната Калинка, светла й памет! Все пак, потърсете телефон на кметството на Гела и питайте - не разполагат ли все още с въпросната леглова база! Тази възможност за пребиваване в Гела и преди не беше много известна. Възможно е все още да съществува!
Сря Юни 30, 2010 6:47 pm
Montana
Къде се намира това?
Последната промяна е направена от Montana на Пет Яну 25, 2013 12:24 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Пон Дек 20, 2010 11:15 am
pinchi
Montana написа:
Къде се намира това?
Олигофренясваш ли или просто си си такъв ??
_________________ Що е убав този връх байно
Пон Дек 20, 2010 8:06 pm
pinchi
Re: Къщи за гости в Гела
ivailo.hr написа:
Някой нощувал ли е на човешки цени (10-20 лв. на легло) в с. Гела? Ще съм много благодарен за контакти.
Там има един помпозен хотел СПА и две вили, на които цените пак са високи.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети