Здравейте съфорумци
Току що се прибирам от шоуто на езерото в кв Дружба (София), където за поредна година имаше смелчаци да хванат кръста в студените води.
Още от преди 4-5 години се бях заканил на шега да участвам и аз някои ден в борбата за кръста, затова днес с халат, джапанки и топли дрехи се отправих към езерото. За жалост се оказа, че имало записване още в 10-11 сутринта и няма как да участвам сега. Не можах обаче да намеря с кого да говоря относно изискванията.
Както и да е. Някои знае ли как да се подготвя за скок в езерото? Вече имам цяла година за подготовка Все съм се смял на дядковците които зимно време се качват на Черни Връх само по боксерки. С нарастване на възрастта ми, май скоро ще се смея на себе си...
Чет Яну 06, 2011 3:27 pm
Иван
Аз скачах в Русе в Дунава днеска, не го извадих, но целта ми и не беше само тази. Не съм се готвил по никакъв начин. Кръвното ти трябва да е наред преди скока. После 10-15 минути преди самото скачане излизаш по чехли, разтриваш се със сняг, непосредствено преди скока се заливаш целия с една кофа вода от водния басейн, в който ще скачаш и си аклиматизиран. Във водата после ти е по-топло отколкото преди това на брега, одухван от вятъра. Това е. Отиваш и скачаш без да му мислиш много. Вече ако имаш някакви заболявания или отклонения от нормалните показатели на здрав човек, то се консултирай с лекар.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети