Как ли изглежда Беласица в момента?
Добре, че поне един от нас не си забрави фотоапарата. Ето му ги снимките от 20-ти януари, а като бонус има накрая и няколко от Кожух, на следващия ден: http://ent.server304.com/belasica/
В момента не знам как изхлежда Беласица, но вчера я гледах от Пирин. Изглеждаше прелестно, както и Кожух, Сенгельова, Огражден, Алиботуш.
Ще пусна снимки. Явно сме си гледали местонахожденията, щото виждам снимки на Пирин и знам къде съм се намирал тогава.
Между другото как бешя вятъра. На мен ми отвя главата направо в неделя.
Пон Яну 22, 2007 1:02 pm
Yogi
В събота, по време на изкачването беше шоу. В неделя до обяд, когато си тръгнахме - тихо и спокойно, така както никога не съм я виждал тази планина. Ако не бях вечерта на работа, щяхме да се качим и на в. Конгур.
Забавното, е че все не мога да уцеля подходящата екипировка за тук. Миналата година с Андон не взехме котки, а трябваха. Сега си носихме, пък по подсичащия на билото път, който основно следвахме, беше за снегоходки, каквито нямахме.
Интересна работа! На мен направо ми отвя главата в неделя в Пирин. Поривите от северозапад бяха много силни. Ще хвърля една тема в Пирин и ще разкажа с няколко изречения.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети