Ще се опитам да ви опиша едно пътешествие от Родопите до Рила,Пирин и обратно.
Това е първия пътепис който качвам за първото ми истиснко пътешествие с моя най-добър приятел.
Като цялата заслуга за този пътепис е изцяло негова.
Привет и добре дошъл във форума. Много добре сте комбинирали тези интересни места. Много ми харесаха и пътеписа и снимките.
На едно място пише: "Продължаваме към в.Кончето. /на снимката, най-заострения връх/
Кончето е тесния ръб с въжето, до който сте стигнали, а не връх. Най-заострения връх на снимката е Бански Суходол.
Поздравления и само така!
ПП: Това да се въвежда код, да се чакат 45 сек. до сваляне на пътеписа и чак тогава да се чете определено затруднява.
Не ти сработва линка приятелче.
Прочети първите 2 теми във форума,за да видиш как става.
Незнам защо при теб неработи,но като го пробвам аз няма проблем!
Пон Ное 22, 2010 3:53 pm
Visoko
Браво! Поздравления за прехода и хубавия пътепис, който се постарали да направите!
Вто Ное 23, 2010 8:07 pm
albena :-)
Хубаво сте походили
харесва ми пътеписа Ви и снимките
за една детска книжка се сетих - някъде из нея: "....с приятел пътя е два пъти по-лек..."
поздрави
Вто Ное 23, 2010 9:55 pm
zahri-emin
аа
браво родопчани , прекарали сте си страхотно. Да сте живи и здрави за още много други такива преживявания из планинитени
Вто Ное 23, 2010 10:14 pm
Gamina
И аз едно "браво"!
и една малка забележка - язовира, който сте снимали в Рила е яз. Бели Искър. Искър е друг язовир. Ники вече ти е казал за Кончето. То така се научават нещата, поздрави и другото лято - още пътеписи да пускате
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети