Колиби - в Урдин циркус, на Урдини езера и Мермерска колиба
Здравейте, в петък бях пуснала тема за въпросните колиби - до коя за колко време се стига, какви са условията за подслон, но никой не ми отговори и аз я изтрих.
За тези, които ще питат и ще се интересуват, да кажа - има 3 колибки. Първата е на около 2 часа от Яворова поляна, в Урдиния циркус, 5 души могат да спят вътре комфортно, но при нужда могат да се подслонят и повече. Има печка, има и вода наблизо.
Другата колибка е в близост до едно от Урдините езера (който знае кое, да пише), на около час от първата. В нея бяха отседнали едни съмнителни типове, бракониери според мен. Да си нямаш работа с такива. Там също могат да останат 5 до 7 души.
Третата колибка е на отсрещния склон, "хижа Мермер", или Мермерска колиба. Тя е по-мъничка, но най-чиста и спретната. Има 2 легла, печка и вода наблизо.
Пон Ное 08, 2010 11:09 am
dido
Имаш ли координати на колибите?
_________________ Бутам след осмата бира
Пон Ное 08, 2010 11:21 am
Весела Ягодова
GPS координати ли имаш предвид ? Да, но не и на трите, за съжаление. Довечера мога да ги пусна.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети