Лошото е, че психопатите са навсякаде ако искаш да избяш от града и идеш в планината те пак са там. Сега вече определено небих тръгнал сам на никаде. Доста фрапираща гледка. Дано да ги намерат.
Накъде върви този свят незнам ... Грозни гледки ...Иде ми да повърна ...
_________________ Хората идват и си отиват,но ПЛАНИНАТА остава!
Сря Юли 29, 2009 6:10 pm
Мурзилка
iv4oo написа:
Лошото е, че психопатите са навсякаде ако искаш да избяш от града и идеш в планината те пак са там. Сега вече определено небих тръгнал сам на никаде. Доста фрапираща гледка. Дано да ги намерат.
Съгласен съм с това определение. Психопати и диваци. Това ни напомня, че живеем в Булгаристан! Жалка работа, продукт на болно общество с почти никакви ценности вече.
Преди две години, точно по коледа бях на село на гости. На къра на разходка с братовчедите се натъкнахме на следното. Ловец от съседното село беше тръгнал да беси кучето си, защото не гонело. Не му се хабяли патрони на човека и решил да го беси. Какво се случи. Казах му, че това е жестоко и нечовешко. Никакво внимание и дърпане на въжето. Беше на около 50 и повече, а аз на 28. Пак му казах да спре, отново нищо. Приближих се и го изритах в гърдите, после и в главата. Да, кофти е да се бие човек, особено на години, но честно казано нямам скрупули към подобни диваци. Взех му кучето, първо го пуснах, но братовчеда каза, че е въпрос на време да го убие. В крайна сметка кучето сега е в къщата на село. Седи си на двора и това е. Добро куче е и винаги ми се радва като отида. Не мога да го взема в нас, защото имам котка. И така.
Не ми се търси в гугъла да видя какво е станало с тия диваци с мечката, дано да са ги хванали и да са ги осъдили. Ако не, всичко се връща, по един или друг начин.
Сря Яну 13, 2010 6:21 pm
Gargaron
Евалата... жалко е само че няма по един като теб до всеки тъп изверг да го ритне в главата...
Не го съжалявай - той е на 50 години, а е изруд... щом за 50 години не естанал добър човек - никога няма да стане!
Съб Юли 31, 2010 6:18 pm
corbin
Регистриран на: 27 Сеп 2010 Мнения: 84 Местожителство: София, България
Тъжни неща!
За неприятни работи си говорим тук, но има лъч светлина в тоя тунел - аз лично виждам все повече примери за загриженост. Мисля че, общо взето, се променяме към добро. Скоро малтретирането на животни няма да е равносилно на минаването на червено; бавно и полека, българите се събуждат за тази истина.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети