Със самолет до Милано , Лугано , влизане в Швейцария , Белиндзона , Лозана , Люцерн , Цюрих , Берн , Интерлакен , планинското курортче Лейзин , Монтрьо , Веве , Женева , Франция , Шамони Мон Блан , през тунела под Мон Блан обратно в Италия , Аоста , Милано,София. Баси много път
Снимките - от Интерлакен с влакче до Клайне Шайдег (между другото ,гледал съм филм с Клинт Истууд сниман там през 1975 и ми направи впечатление ,че сградите са същите , няма нови ) разхока в района , железницата до Юнгфрауйох която те качва до 3471м. поглед през прозорчетата на северната стена на Айгер , обсерваторията Свингс която е на 3571 м. и слизане към долината Гринделвалд с много положителен заряд
Пон Окт 04, 2010 11:46 am
elena
Разходката ти е чудесна, кога си я направил? Снимките също са хубави, но обектите са неизвестни-запиши на няколко какво виждаме.
_________________ В ПЛАНИНАТА Е КРАСОТАТА НА ЖИВОТА.
Разходката е от втората половина на септември , случихме на перфектно време - горе във обсерваторията има табло на което се изписва моментната температура и силата на вятъра -показваше -1градус и 7км/ч . Човека с когото се качихме каза че предния път когато е идвал вятъра е бил 99 км/ч. Било е интересно да се разходиш в района
Записал съм какво се вижда на снимките.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети