Че какво му е лошото?
Много ти е интересна екскурзията - не съжалявай! Нали си се върнал жив и здрав? А можеше вятърът да зарие следите и тогава в мъглата наистина щеше да стане лошо. А това с "миража" е много любопитно. Аз съм виждал собствения си силует в гъста мъгла, но това явление не съм наблюдавал.
Съб Мар 17, 2012 12:07 am
dido
Тъй стана тая година - много сняг, много мизерия, малко гледки и малко кеф
_________________ Бутам след осмата бира
Съб Мар 17, 2012 12:08 am
irina
Мммм, да..и много вятър духаше тази зима, мизерия си беше. Нищо не съжалявай, все пак си се докоснал до планината!
Съб Мар 17, 2012 12:32 am
ДИАНА
Ами как да не се ядосва човека? То планове, отпуска, път ... и времето минало.
Утре като пекне онова ми ти слънце, тя Рила си е там, ама ние къде сме?
Смело се беше запътил съвсем сам в тая дебела зима, но никой не се сети да спомене поне, че заслонът ще е затрупан.
Хем в средата на февруари видях, че и кръчмицата на брега на Безбожкото езеро беше изчезнала и само малка част от
покрива се виждаше над снега с развятото знаме.
_________________ Жена се милва до зори, планина се до пладне минава.
Човек със знанията си прави от планината или приятел, или враг.
Съб Мар 17, 2012 1:47 am
schism
ц... жалко да, и гледай за капак сега времето слънце грее песен пее...
_________________ "Един воин трябва да се научи да осъзнава всяко свое действие, защото ще бъде тук, на този свят, за съвсем кратко време, всъщност прекалено кратко, за да стане свидетел на всичките му чудеса."
Съб Мар 17, 2012 2:24 am
sergey_v
ZCEZBPMМ Хубаво!!! Бил си сред природата. Трябва да се радваш! Дори и в мъглата и дебелия снг има нещо хубаво, по-хубаво отколкото да си "в града"!
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети