Абе, те на ZAJO гледам, 'сичко им на промоция.
Дет' се вика, продават промоция.
Вто Юни 25, 2013 10:52 am
bugcho
Това ясно... интересува ме някой има ли впечатления .. от якето.. от мембраната?
Вто Юни 25, 2013 11:26 am
bugcho
Взех го якето... на пръв поглед изглежда много добре.. има и подплата, която ще топли... Ще дам повече отзиви за него след ходенето ми в Пирин след седмица две
Взех го якето... на пръв поглед изглежда много добре.. има и подплата, която ще топли... Ще дам повече отзиви за него след ходенето ми в Пирин след седмица две
Колко време чака за доставката , че аз си поръчах от тях едно яке и един панталон преди шест дена и още ни вест , ни кост от Zajo .
Чет Юли 04, 2013 2:12 pm
bugcho
Пиши им. И мен ме мотаха два дни докато, не им писах на мейла....
Колко време чака за доставката , че аз си поръчах от тях едно яке и един панталон преди шест дена и още ни вест , ни кост от Zajo .
Ако нямат наличност - чакаш доставка от чужбина. Аз скоро им писах за поръчка и разбрах, съответно, че някои артикули не са налични на склад в БГ и трябва да се чака доставка отвън. Дано не те забавят много!
_________________ I like my sugar with coffee and cream.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети