Здравейте,искам да поръчам термобельо от ташев но понеже при покупка на тениска да кажем 1 път ми става xl а следващия xxl а няма как да ги изпробвам а и за 1 път ще си купя такова и нямам наблюдения кое как би стояло та ако може някой насоки по проблема
Чет Юли 18, 2013 4:43 pm
loudidd
Няма начин да си сигурен, без да го пробваш - от трима производители, трима имат различна представа какво е S, M, L..... То ако е лятно, взимай по-голямото, тъкмо ще ти проветрява повече...
Чет Юли 18, 2013 8:20 pm
mircho
В случая няма да си взимаш от Ташев ако не намериш таблица с размерите на производителя. http://outdooractivebg.com/sizes.php от тук виж как се взимат размерите на дрехите като мериш но не с метър за дрехи тъй като те не отговарят . Вземи конец и ролетка и така се премери. мериш с конеца като го пускаш по тялото а не да е стегнато!!! Не си купувай по-голям размер дреха за лятото, те са по-широки по принцип а за зимата по-тесни хората са го измислили това.
Чет Юли 18, 2013 10:35 pm
ivailo.hr
С размерите е голям цирк понякога. Аз имам три чифта боксерки на Fuse: XL, XXL. Първо си взех XXL, като ги мерих естествено и сравнявах с XL в магазина. После като ги носих няколко пъти и като чели се поотпуснаха, та реших да взема едни XL, които пък се оказаха по-големи от XXL, защото не ги пробвах в магазина (нали бях пробвал първия път този "номер"). Последните XL вече бяха по-малки от XXL...
Вчера най-сетне издухах една тениска с дълъг ръкав на Nike от SportsDirect. Там пък номерата са ебати и майтапа. Задължително трябва да се поръчва с един отгоре на това, което е според техните таблици за номера. Поне опитът ми с тениски на Camprio и Nike е такъв. Хайде първата марка е някакъв евтин дарак и в L някакси се напъхвам, ама Nike си беше цифра и в L бях като човечето на Michelin. Как ли ми става размер L при марките Craft и Patagonia?! Направо се чудя...
Пет Юли 19, 2013 11:35 am
mircho
Няма какво да се чудиш отваряш фирмения сайт и търсиш таблица с размери.
Пет Юли 19, 2013 3:28 pm
negat1ve
Тениска или блуза с дълъг ракав няма проблем да се премери в магазина, ама с боксерките не знам как ще се получи .
Пет Юли 19, 2013 10:30 pm
ivailo.hr
ZCEZBPM написа:
Методът на проба грешка и повече спастрени пари ще ви решат всички проблеми с размерите на дрехите.
Колко пъти съм се ядосвал-за шапка, за чорапи, за термобельото.
Друго си е око да види и ръка да пипне.
.............................................................................
Око да види, ръка да пипне и дупе да пробва. Един и същи номер боксерки на Fuse се оказва, че не съвпадат като големина. Затова е добре да се пробва всеки чифт поотделно или пък след намирането на точния размер да се сравнява с други, ако се купува повече от един чифт, де.
negat1ve написа:
Тениска или блуза с дълъг ракав няма проблем да се премери в магазина, ама с боксерките не знам как ще се получи .
И в Стената и в Екстрем Спорт съм пробвал боксерки (върху моето бельо разбира се) и не е имало проблем. Нали всичко ново се пере така или иначе, преди да се облече за пръв път.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети