|
ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
|
|
Автор |
Съобщение |
tonita
|
|
Инфомация за интернет страница |
|
Извинявам се ако разделът е грешен . Намерих тази страница в интернет - vidin.vlez.bg/?showpage=11640 и много ми хареса написаното в нея . Много се впечатлих от текстът в началото . Адресът за контакт не работи . Някой има ли представа кои са създателите и . 
|
|
|
Пет Мар 14, 2014 1:52 pm |
|
 |
tonita
|
|
|
Сря Мар 19, 2014 2:52 am |
|
 |
Speedy
Регистриран на: 29 Ное 2006 Мнения: 2551 Местожителство: Неврокопъ |
|
|
|
Погледнах написаното за Пирин. Съвсем малко информация в стил копи-пейст. Тази за хижите освен това е в голямата си част неактуална.
Първото нещо което се набива в очи са някакви снимки и новини в редица горе. Те ни съобщават, че: "McDonald’s плаща 500 000 долара компенсации на служители" или: "БСП и ГЕРБ в люти спорове заради ЕРП-тата", което не знам каква връзка има с планините. То сайта за новини ли е или за планини се чуди човек!
_________________ Пирин - географски и етимологичен речник
Пирин - пътеводител |
|
|
Сря Мар 19, 2014 12:21 pm |
 |
 |
Stanev
|
|
|
|
Така ги виждам аз нещата с този новоизлюпен потребител:

_________________ "...Some people have systemathic approach on nothing..." |
|
|
Сря Мар 19, 2014 7:22 pm |
|
 |
tonita
|
|
|
|
Това защо ?
|
|
|
Сря Мар 19, 2014 10:49 pm |
|
 |
tonita
|
|
|
|
Не рекламирам сайта . Съжалявам , че попитах .
|
|
|
Чет Мар 20, 2014 9:09 am |
|
 |
stefan_iliev38
Регистриран на: 25 Сеп 2009 Мнения: 3418 Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел" |
|
|
|
Tonita, не съжалявай. Няма лошо да популяризираш даден сайт. Все пак разделът е "Лафче".
Не знам кой е направил посочения сайт. Информацията в него и на мен ми хареса, стегната, точна и ясна, въпреки че очевидно е още непълна и е по-скоро насочена към начинаещи туристи и може би деца. Има какво още да се желае и за графичното оформление на текста, за да се чете и възприема по-лесно.
Що се отнася до текста в началото:
"Беше зима, привечер и вече се здрачаваше. Вървях сам, вдишвах студения въздух заедно с малките пухкави снежинки. Вървях, а облаците тук-там бяха обгърнали нежно планината.
Бях се изкачил сам със себе си, усещах вечността, имах чувството че върховете които гледах бяха живи, живи застинали в прегръдката на вечността, те помнеха историята на България, миналото и настоящето, бъдещето и вечността.
Студени и непристъпни, девствени и красиви, Планините на България."
От литературна гледна точка много ми хареса, както казват американците - "докосна ме".
От съдържателна и туристическа гледна точка - ами нито става ясно къде точно и в кои планини се е катерил, нито с каква екипировка, нито защо е бил сам, а не с приятел/ка/и, а констатацията, че българските планини са студени и непристъпни, че и девствени - веднага ще се намерят много "супер планинари", които да я оборят и опровергаят.
Това е лично мое мнение и не искам да ангажирам никого с него.
Tonita, а тебе с какво те впечатли текстът и защо искаш да откриеш създателите на страницата? 
|
|
|
Чет Мар 20, 2014 9:58 am |
|
 |
tonita
|
|
|
|
Звучи ми познато . Хареса ми . Просто съм любопитна .
|
|
|
Чет Мар 20, 2014 12:31 pm |
|
 |
Speedy
Регистриран на: 29 Ное 2006 Мнения: 2551 Местожителство: Неврокопъ |
|
|
Чет Мар 20, 2014 5:27 pm |
 |
 |
Mariana1000
|
|
|
Много се вторачихте в тая страница, а създателят и сигурно вече е забравил за нея
Метнах едно очо на кода и ми прилича на някой ученически или студентски проект. Точно сега давам на 12 клас да правят такива страници Та ми се струва че човекът си е направил проекта, получил си е оценката и това е
Tonita, за да не са само празни приказки, ще се опитам да бъда полезна
Поетичните работи ги има качени и тук:
http://www.bulgariantreasures.com/
Има контакти, така че можеш да се свържеш и да попиташ. Може би това са създателите на горния сайт, който им е бил нещо като упражнение за настоящия...
http://www.bulgariantreasures.com/feedback/index.php?IDMenu=658&IDLang=1
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!... |
|
|
Чет Мар 20, 2014 7:54 pm |
|
 |
Stanev
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
Това защо ? |
Моите критики, които изтрих още преди няколко дни, бяха към сайта, а не към потребителя.
Става дума за няколко запетайки и използването на *й* вместо *и*.
Не че Аз знам къде се поставят запетайки, но не си и правя труда да правя подобни сайтове. Замяната на *и* с *й* ми говори, че сайта е списван от много млад човек. Старите кучета и те бъркат запетайките, но буквата *и* с *й* никога.
Колегата Станев не знам какво е имал предвид.
Вероятно те мисли за интернет трол, който се е регистрирал тук с една цел, да се намира на приказка. Само предполагам, не знам какво си мисли.
Не е забранено да рекламираш сайт свързан с планината. Има си цяла тема във форума, където са дадени връзки към подобни планинарски сайтове. |
Точно на това ми заприлича, позна
Нищо лично тонита, просто последната година тролването стана бизнес за много хора.
_________________ "...Some people have systemathic approach on nothing..." |
|
|
Чет Мар 20, 2014 8:04 pm |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.
|