|
ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
|
|
Автор |
Съобщение |
eros_bg007
|
|
|
Вто Юли 27, 2010 4:48 pm |
|
 |
ggattov
|
|
|
не че разбирам от обувки ама нали искаш мнение...
тая Лова не ме кефи мен, а за саломона - е за ски екипировка са водещи и за зимата, ама за има много други марки за лятото и трисезоните и лова също е сред тях....
пс: аз лично не бих си купил черна обувка за лятото но това си е само мое мнение както и горепосоченето
ппс: а по интернет ли мислиш да купуваш или на място защото винаги има разлика в изгледа 
|
|
|
Сря Юли 28, 2010 8:45 am |
|
 |
Sl70
|
|
|
|
само не и salomon, пълен китайски боклук- 6-7 излизания-200 км за 2 сезона и кожата напукана, мембраната прецакана и от магазина мигата на парцали
|
|
|
Пет Сеп 10, 2010 4:49 pm |
|
 |
JimBoj
|
|
|
|
Е имам един приятел, който ходи със Сломонки вече 10-12 години. Вярно, че за тези години едва ли има 30-40 прехода, но със сигурност са повече от 200км. Само тази година направи може би повече от 100 из Стара Планина от Момина Поляна до Орлово Гнездо а и те обувките си стареят и от времето. Може пък и стария материал да е бил по здрав.
|
|
|
Сря Сеп 15, 2010 9:37 am |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.
|