или по добре някакъв модел на Salomon (Нали са били най-добрите)?
Вто Юли 27, 2010 4:48 pm
ggattov
не че разбирам от обувки ама нали искаш мнение...
тая Лова не ме кефи мен, а за саломона - е за ски екипировка са водещи и за зимата, ама за има много други марки за лятото и трисезоните и лова също е сред тях....
пс: аз лично не бих си купил черна обувка за лятото но това си е само мое мнение както и горепосоченето
ппс: а по интернет ли мислиш да купуваш или на място защото винаги има разлика в изгледа
Сря Юли 28, 2010 8:45 am
Sl70
само не и salomon, пълен китайски боклук- 6-7 излизания-200 км за 2 сезона и кожата напукана, мембраната прецакана и от магазина мигата на парцали
Пет Сеп 10, 2010 4:49 pm
JimBoj
Е имам един приятел, който ходи със Сломонки вече 10-12 години. Вярно, че за тези години едва ли има 30-40 прехода, но със сигурност са повече от 200км. Само тази година направи може би повече от 100 из Стара Планина от Момина Поляна до Орлово Гнездо а и те обувките си стареят и от времето. Може пък и стария материал да е бил по здрав.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети