Регистриран на: 28 Окт 2008 Мнения: 304 Местожителство: София, Враца
х.Безбог, Полежаните, Джангал, Тевно езеро
dobrudjan4e написа:
ve_san написа:
В неделя мернах Цецо (градския) на Безбог, да не сте се мотали заедно из региона ?
Що не се обади? Мотах се аз по Полежаните, Джангала... на Тевното доста съфорумици се събрахме - аз, Дидо, Ива, Люси, Вальо.
.. Ние в петък на Гоце Делчев до 7 сутринта слушахме чалгиии - шест, шест...това така ми се е набило в главата. Добре, че събота походихме там дето шестаците не се качват.
Ето снимки.
Минаха два месеца оттогава...
Но да напиша два - три реда. Аз, Цецо и Данчо преминахме през Полежаните и Джангал /там се засякохме с група, приятели на Цецо, заради които се отиваше на Тевно езеро/. Останалите от групата се качиха на Тевно по синята маркировка - Пешо, Ралица, Ирина, Жоро и Ваня.
След като разпуснахме на Тевно езеро, реших да се кача на Валявишки чукар. Малко ми беше ходенето... След това продължихме с бирите.
Беше почнало да се смрачава, когато се появиха Дидо и Ива. Жоро ми даде малко от неговата ракия, с коята правих компания на Дидо до късна доба...
На другия ден направихме стандартно слизане към хижа Безбог.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети