Последната промяна е направена от Ристо Туристо на Нед Дек 04, 2011 9:09 pm; мнението е било променяно общо 5 пъти
Пет Ное 25, 2011 8:12 pm
ПАВЕЛ
Моите 5 стотинки по темата - според мен не трябва да има разделение на темите "изгодно в България" и "изгодно в чужбина" .Така ще се парират всякакви обвинения в скрита реклама(основателни или не ) Би било добре да се структурират примерно по следния начин :
1.Обувки
2.Дрехи
3.Екипировка(всичко останало)
Темите да са максимално отворени за дискусии(спорове) в рамките на правилата във форума.
Пет Ное 25, 2011 8:48 pm
albena :-)
не мисля, че трябва да са важни, даже мисля, че изобщо не са необходими - изгодното нещо важи за някакъв кратък интервал, после промоцията свършва и край
предложението на Павел е добро, по-добре така да се подредят и в съответния раздел може да се пише че има изгодни оферти.
и да са отворени за дискусии, а не да се трие 1/2 от нечие мнение, защото не е по темата....това ще откаже доста хора да пишат, както се казва "тоя филм съм го гледала няколко пъти вече из разни форуми"
извън темата - защо толкова внимание се обръща на екипировката и какво се коментира, и как се коментира, и как е подредено и т.н. и т.н.?
форума е чудесно място за споделяне на преживявания, за вдъхновение, за идеи
Съб Ное 26, 2011 12:09 am
Kubineca
Регистриран на: 03 Ное 2011 Мнения: 165 Местожителство: Народна Република България
Нека да стоят.
Съб Ное 26, 2011 12:19 am
geagleiam
Регистриран на: 04 Юли 2011 Мнения: 216 Местожителство: С. Дагоново
ZCEZBPM написа:
albena написа:
не мисля, че трябва да са важни, даже мисля, че изобщо не са необходими - изгодното нещо важи за някакъв кратък интервал, после промоцията свършва и край
Съгласен. Освен ако някой не ги следи и да ги трие след като вече не са изгодни.
Иска ми се някой търговец да си кажеше мнението, щото има и много други причини за падане на цените: нетърсен размер, нетърсен модел, не в търсен сезон, загубили доверие стоки; някои стоки, незнайно защо, временно им свалят цените, после ги връщат и пр.
търговците свалят цените като нещо се залежи повечко или не е добър продукт:
- последни чифтове от модели
- модели спрени от производство
- продукти които имат много рекламации
- странни цветове дрехи
- сбъркани кройки
на някои неща им свалят цените, продажбите тръгват и търговците връщат обратно старата цена
в БГ много, много не свалят цените, а има неща които се въртят в магазините за екипировка от години
за обувките - моя близка работи в магазин за обувки, тя казва че има модели които на никой не са му удобни и си седят, седят и чак като ги намалят сериозно и се изкупуват до последния чифт - са, ниската цена на ги прави по-удобни, но човешкото око лесно се лъже по изгодни оферти
Vox populi vox Dei
Благодаря на гласувалите и писалите коментари - те са най-ценните потребители.
Анкетата е точно отражение на активността във форума.
1% от регистрираните потребители са гласували.
Над 500 преглеждания, като примерно 400 от тях са от активните, гласувалите, интересуващите се от резултатите от анкетата и въобще от бъдещето на форума потребители,
Другите 100? Ще си спестя класификациите.
Като автор на анкетата не си позволих да гласувам, нито писах в темата, защото е в разрез с разбиранията ми.
Бих гласувал за първата позиция.
Много интересни изводи си направих от резултатите и коментарите.
Ще се следи информацията във въпросните теми и ще се актуализира.
Някой е гласувал Да се добави/ят още - ама да беше написал колко и каква/и...
И да - гледам си работата
Темите обект на анкетата остават в този си вид, но ще търпят промяна в бъдеще. Всичко зависи от активността ВИ.
Моята цел е полезност и актуалност - така че всякаква информация за промоции и др. подобни са добре дошли.
Гответе се за следващата анкета.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети