Автор |
Съобщение |
vladoniki
|
Актуалана информация за х. Скакавица |
|
Привет на всички! Днес (06-06-2010г. - неделя) бях на хижа Скакавица. Сутринта към 10:30ч. хижата беше заключена, а пред прозореца стоеше следната бележка:
Предполагам, че информацията може да е от полза, ако сте планували посещение в хижата.
Ето и няколко снимки от днес:
|
|
|
Нед Юни 06, 2010 5:55 pm |
|
|
ferdi_mruvkata
|
|
|
|
даже и грешка са успели да допуснат в бележката
Иначе тази хижа е много отвратителна, аз лично не бих спал там. Рядко съм виждал такава мизерия.
|
|
|
Пон Юни 07, 2010 12:54 pm |
|
|
slavei
|
|
|
|
|
|
Иначе тази хижа е много отвратителна, аз лично не бих спал там. Рядко съм виждал такава мизерия. |
1. За коя хижа от двете говориш?
2. Ако трябва да сравнявам хижата с останалите хижи в които съм влизал/спал бих казал, че хижата определено е чиста. И топла.
|
|
|
Сря Юни 09, 2010 4:46 pm |
|
|
ferdi_mruvkata
|
|
|
|
|
|
|
|
Иначе тази хижа е много отвратителна, аз лично не бих спал там. Рядко съм виждал такава мизерия. |
1. За коя хижа от двете говориш?
2. Ако трябва да сравнявам хижата с останалите хижи в които съм влизал/спал бих казал, че хижата определено е чиста. И топла. |
и двете бяха зле преди година и половина.
Може да са ги ремонтирали и информацията да м ие стара, но голямата хижа (новата) беше уникална мизерия миналия април 2009
|
|
|
Сря Юни 09, 2010 5:02 pm |
|
|
vladoniki
|
|
|
Става въпрос за хижата, която се вижда на снимката по-горе. Не знам дали това е новата или старата.
|
|
|
Сря Юни 09, 2010 5:45 pm |
|
|
uko
|
|
|
|
ferdi,
според мен няма какво да се изисква толкова..все пак си в планина. Цената не те видях да коментираш и е нормално. Ако пък оправят условията други ще се оплакват от нея.
Така че за качество-цена няма какво да се изисква толкова (според мен може да се намали малко, де )
Иначе хижарите на много добри хора (за разлика от малката хижа-лично мнение).
|
|
|
Нед Юни 13, 2010 2:01 pm |
|
|
ferdi_mruvkata
|
|
|
|
ами мен честно казано не ми дреме за тая хижа щото там ходят да поркат малоумниците с илиенски арманита. . . вече изплюли дробовете си от убийствения 35 минутиен преход от Зелени преслап Ставаше дума, че дори планинар от мизерия да не се плаши , там като съм ходил ми е било малко тегаво, а аз съм влизал в стола за чай само и . . . май супа от макараони?!?!
Се в тая може да са пооправили нещата, така или иначе аз там работа нямам
|
|
|
Вто Юни 15, 2010 12:22 am |
|
|
uko
|
|
|
|
прибързваш с мнението си, ferdi.
Прав си за някои неща, но си правиш цялостна преценка от една твоя случка...което не е правилно.
Иначе лафът за арманитата ми хареса
|
|
|
Сря Юни 16, 2010 12:03 am |
|
|
Чичка
|
|
|
Каквато и да е в момента хижа Скакавица, тя винаги ще си остане първата в България
Само искам да се допитам за съвет. Мисля да се качвам от там за х. Ив. Вазов, но се чудех къде ще е най-удачно да се оставят колите. В смисъл на хижа Пионерска или някъде по пътя.
Ако някой има информация ще съм му благодарен
_________________ Усмивката е подписа на Господ, удостоверяващ връзката ни с божественото! |
|
|
Вто Юли 20, 2010 2:52 pm |
|
|
Чичка
|
|
|
Брей, никой ли не знае
_________________ Усмивката е подписа на Господ, удостоверяващ връзката ни с божественото! |
|
|
Сря Юли 21, 2010 3:36 pm |
|
|
Gamina
|
|
|
|
На Зелени преслап например?
|
|
|
Сря Юли 21, 2010 3:54 pm |
|
|
Чичка
|
|
|
Благодаря Гамина,
имах колебания дали е безопасно място за колите на Зелени преслап, но щом имаш опит ще се доверя Остава да стискам палци за хубаво време
П.С.
Доста интересно разнопосочни мнения има за хижата тук:
http://www.bulgarian-mountains.com/bg/Huts/Rila/Skakavica
Направо си е голяма дискусия
_________________ Усмивката е подписа на Господ, удостоверяващ връзката ни с божественото!
Последната промяна е направена от Чичка на Сря Юли 21, 2010 5:19 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
Сря Юли 21, 2010 4:49 pm |
|
|
Gamina
|
|
|
|
А не, нямам личен опит
Просто подхвърлих идеята, доста хора оставят колите там.
|
|
|
Сря Юли 21, 2010 5:14 pm |
|
|
dobrudjan4e
|
|
|
Миналата година беше безопасно. Поздрави.
_________________ Който пие бира не умира! |
|
|
Сря Юли 21, 2010 11:22 pm |
|
|
Чичка
|
|
|
Потвърждавам и аз вече от челен опит. Оставихме колата под едно дърво пред нещо като хижа и се върнахме след два дни - без проблеми
|
|
Сря Юли 28, 2010 11:33 am |
|
|
|