Автор |
Съобщение |
vladoniki
|
От ЦПШ до ез. Йончево - нуждая се от инфрмация |
|
Здравейте приятели, интересувам се как да стигна от ЦПШ Мальовица до езеро Йончево. Може ли да се мине дирекно от ЦПШ Мальовица, без да се минава през х. Мальовица. От къде точно се хваща пътят и дали има читава маркировка? Благодаря на всички отзовали се!
|
|
|
Чет Май 13, 2010 8:17 pm |
|
|
pinchi
|
Re: От ЦПШ до ез. Йончево - нуждая се от инфрмация |
|
|
|
Здравейте приятели, интересувам се как да стигна от ЦПШ Мальовица до езеро Йончево. Може ли да се мине дирекно от ЦПШ Мальовица, без да се минава през х. Мальовица. От къде точно се хваща пътят и дали има читава маркировка? Благодаря на всички отзовали се! |
Точно зад хотел Мальовица започва пътеката добре маркирана е има и табелки и лентова маркировка пътя е с малка денивелация и е доста приятен за ходене ..весело
_________________ Що е убав този връх байно |
|
|
Чет Май 13, 2010 8:27 pm |
|
|
vladoniki
|
|
|
Супер, благодаря за светкавичния отговор!
|
|
|
Чет Май 13, 2010 8:30 pm |
|
|
andimit
|
|
|
Ако целта не ти е само това езеро и разполагаш с повече време, по- добре е да се изкачиш първо през х. Мальовица до Страшното езеро/невероятно красива местност/ и после да се спуснеш до Йончево, и от там направо до ЦПШ- цялото ходене ще ти е около половин ден/4ч. нагоре и 2ч. надолу/ без да си даваш много зор!
Успех!
|
|
|
Чет Май 13, 2010 8:46 pm |
|
|
pinchi
|
|
|
Ходенето от хижата до Страшното езеро е доста неприятно давай през Йончево оттам до Страшното е безгрижно ..
|
|
Чет Май 13, 2010 8:56 pm |
|
|
vladoniki
|
|
|
Идеята ми е нещо леко, като за "пишман" турист Лека загрявка. Намерих и трак от ЦПШ до езерото.
|
|
|
Чет Май 13, 2010 9:24 pm |
|
|
pinchi
|
|
|
|
|
Идеята ми е нещо леко, като за "пишман" турист Лека загрявка. Намерих и трак от ЦПШ до езерото. |
Значи приемаш моето предложение доволен ще останеш толкова много манатарки накуп не бях виждал както миналата година около Йончево ..
|
|
Чет Май 13, 2010 9:31 pm |
|
|
vladoniki
|
|
|
|
|
|
|
Идеята ми е нещо леко, като за "пишман" турист Лека загрявка. Намерих и трак от ЦПШ до езерото. |
Значи приемаш моето предложение доволен ще останеш толкова много манатарки накуп не бях виждал както миналата година около Йончево .. |
Ще докладвам със снимков материал. Надявам се следващият уйкенд да ме огрее добро време и изчезвам натам.
|
|
|
Чет Май 13, 2010 9:43 pm |
|
|
vladoniki
|
|
|
Днес направих разходката! Използвахме доброто време. Преходът е приятен, горе почти няма сняг и беше доста топло.
Обещаните снимки:
Записах и трак, но не виждам възможност да го кача тук. Ако е ви е нужен - пишете на Л.С., за да го пратя по скайп или мейл.
Последната промяна е направена от vladoniki на Нед Яну 29, 2012 10:37 am; мнението е било променяно общо 3 пъти |
|
|
Съб Май 29, 2010 6:30 pm |
|
|
vladoniki
|
|
Съб Май 29, 2010 7:36 pm |
|
|
dido
|
|
|
|
Здрасти, можеш да сравниш твоя трак с картата на Рила в BgMountains - там го има тоя участък и е интересно доколко се различава от трака ти.
Поздрави,
Дидо.
_________________ Бутам след осмата бира |
|
|
Пон Май 31, 2010 7:23 pm |
|
|
vladoniki
|
|
|
|
|
Здрасти, можеш да сравниш твоя трак с картата на Рила в BgMountains - там го има тоя участък и е интересно доколко се различава от трака ти.
Поздрави,
Дидо. |
Сравних го! Има малко разминавания, но те по-скоро са от не добър сигнал и ходене не съвсем точно по пътеката. Иначе в планината използвах BgMountains - много съм доволен от картата.
|
|
|
Пон Май 31, 2010 7:33 pm |
|
|
dido
|
|
|
|
Радвам се, че ти е била полезна. В тоя участък ни липсва едно парче от Йончево езеро къмто Поповокапския превал, но ще го вкараме и него рано или късно ...
_________________ Бутам след осмата бира |
|
|
Пон Май 31, 2010 9:06 pm |
|
|
|