Искам да се разходя до Кременските езера по пътеката с кафява маркировка, която идва от изток. Ходил съм до тях, тръгвайки от х.Безбог, но сега ми се ходи в гора, тръгвайки от тук:
Виждам, че има два възможни начина, Пеша от с.Кремен, или по черен път, който идва от Добринище и се отклонява преди х.Гоце Делчев. Та въпросът ми е за черния път, ако някой е минавал по него - колко е проходим и подходящ за лека кола?
Сря Сеп 04, 2024 8:38 pm
dido
Колко лека кола?
_________________ Бутам след осмата бира
Сря Сеп 04, 2024 8:58 pm
Hippo
dido написа:
Колко лека кола?
Дачия Дъстър, без 4х4. Ходил съм с нея до Тиха Рила и до х. Отовица, но честно казано не ми е много приятно да се друсам по каменисти пътища с 10-15км/ч и се чудя дали е по-добре пеша. Но ако черния път е по-добър от гореспоменатите, предпочитам спестеното време да го прекарам горе в планината.
Сря Сеп 04, 2024 9:15 pm
dido
Дъстера без 4х4 ще те качи до разклона, надали по-нагоре.
Откъм Добринище отсечката е камениста, води се по-възлов път. Откъм Кремен е прашен черен път в добро състояние, без сериозни наклони.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети