zdraveite , iskam ekspertno mnenie za tezi obuvki - North Face Jannu II GTX nqkoi polzval li gi e ,i stavat li za letni prehodi ?
Нед Юли 18, 2010 11:45 pm
modjoa
Зависи къде ще ходиш и при какви температури. Не съм носил активно високи обувки с естествена кожа, но ми се струва, че лятно време ще ти топло с тях въпреки дишащата мембрана.
Нека по-опитните също споделят мнение.
Вто Юли 20, 2010 1:10 pm
pavlin petrov
blagodarq za s1veta .trqbvat mi obuvki za proletta ,lqtototo i esenta ,a nai verpqtno e da gi polzvam v bg -rila pirin i t.n .ako ima6 nqkakvo drugo predlojenie ?
Нед Юли 25, 2010 3:09 am
modjoa
Ако искаш задължително да е TNF - погледни им техния сайт, имат и "по-леки" модели. Естествено има и други марки, но това което бих ти препоръчал е да гледаш задължително да е с качествена мембрана. Ето тук едно проучване - http://www.shelby.fi/tips/breathability.pdf . Ако е вярно, най-доброто на пазара идва от event, a не Gore-Tex. Обърни внимание на подметки да са от хубава гума и да са достатъчно гъвкави, а не да са някакви дървета.
Всичко е останало е до пробване.
Последната промяна е направена от modjoa на Нед Юли 25, 2010 6:51 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Нед Юли 25, 2010 11:31 am
Балкана
Регистриран на: 28 Юни 2010 Мнения: 162 Местожителство: на душата завинаги на Балкана-тялото днеска тук утре там..
Повече мнения повече възможности
Здравейте!
Тук в този сайт приказката тръгва за видове работни обувки и постепенно се насочва към туристическата обувка, може би да намерите нещо и за себе си:
Моето лично мнение за тур. обувка съврада с мнението на един от учасниците в посочения форум а именно:
"HI-TEC Vibram
Това е тур.обувка МЕЧТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Който е пробвал този вид обувки(не говоря за техните"дубликати") се е убедил в техните качества.Аз имам навъртяни доста километра по какви ли не терени и мога да кажа, че никога не са ме "предавали".Ако има някой в нашия форум използувал този вид обувки нека даде своето мнение.
Останете със здраве!
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети