Да цитирам доктор Григоров - каквото и да стане, ние все ще сме тук, и ако трябва, пак ще помогнем.
Тъй че няма да се плашите, какво значи някакъв менискус?
Сря Ное 20, 2024 10:29 am
t.hristov
Бихте ли споделили някаква информация за местата, в които сте били
Бихте ли споделили някаква информация за местата, в които сте били
От Калоферския манастир се качихме на Рай,като пътем слязохме в Бъзовица и ходихме по нея почти до бетоновия мост преди стръмното качване към Рай. На др. ден понеже чакахме хора отидохме само до Калоферския Купен със салата и ракия. На следващия по билото до Амбарица.От там на Левски и последния ден от Левски през Чафадарица пак до Калоферския манастир.
П.п. На Амбарица Ема отказа да ни извади стек бира,понеже бързала да слиза!!?Работа за 15 секунди.И нямаше брадва да насечем клоните,които събрахме,та ги чупихме с крака.
Последната промяна е направена от Gollum на Чет Ное 21, 2024 10:11 am; мнението е било променяно общо 1 път
Да цитирам доктор Григоров - каквото и да стане, ние все ще сме тук, и ако трябва, пак ще помогнем.
Тъй че няма да се плашите, какво значи някакъв менискус?
Знам,че скъсания менискус е поправим проблем.В случая го използвах като обобщаващ примерен термин за травма несъвместима с планинарстването.Аз съм с отлепен хрущял на лявото коляна,което е нелечимо,но с яко набиране на щеките и по някоя хиалуронова инжекция чат-пат, нямам проблеми с ходенето. За сега.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети