Трябва да стигна до село Левочево Събота вечер. Имам цяла Събота и цяла Неделя след това. Понеже не ми се иска да стигам с кола до там си харесах една пътека от Чепеларе за която нямам никакво инфо. Някой ходил ли я е тая пътека , на какво прилича горе долу?
Обмислям да я мина с колелото, че вертикалният профил е много вдъхновяващ а и съм по-гъвкав с разстоянията .
Също ако някой предложи нещо интересно като маршрут , да оставя колата някъде, да покарам до селото и после по друг път да се върна?
Мерсим
а ето и пътеката за която аз питам:
_________________ Not All Who Wander Are Lost
Пон Апр 30, 2012 11:30 pm
alexvan
Там се намират мечки.
Вто Май 01, 2012 7:02 am
ferdi_mruvkata
alexvan написа:
Там се намират мечки.
и това си помислих, че тъкмо че са се разбесенли
Вто Май 01, 2012 10:23 am
vaskoo
Даа, показват се мецаните из Лопуха ... иначе има път покрай реката, точно почна баира да излезнем на билото и към Рожен и ни запука градушка и айде обратно ... иначе от Рожен после е ясно - надолу по асфалта и по отбивката за Левочево. На другият ден от селото нагоре към Пампорово.
Приятна разходка
_________________ Приятелят е човек, който те познава отлично ... и въпреки това те обича
Вто Май 01, 2012 4:56 pm
ferdi_mruvkata
явно и другар ще трябва да търся заради тея мецани
значи е път покрай реката, защото е даден като пътека?
Вто Май 01, 2012 9:57 pm
vaskoo
Тамошната мецана я гръмнаха преди 4-5 години и нова не се и завъди ... та, нашето каране е от 2007 година, пътят доста затревен беше ... не карахме от Чепеларе, а от водослива на реката с Чая при шосето Асеновград - Чепеларе.
... защо не се качиш от Чепеларе към Мечо Гробе, после Бабина вода, Пампорово и към Левочево ... твоя си работа все пак, там където си заходил е много красиво!
_________________ Приятелят е човек, който те познава отлично ... и въпреки това те обича
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети