Регистриран на: 25 Сеп 2009 Мнения: 3369 Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел"
Почистване на пътеките до връх Кюнек 1923 м (4-та част)
Засега сме аз и още 3 души, с 2 коли сме.
Уговорката ни е да се чакаме в приблизително 09:45 часа до будката на Гранична полиция в м. Разкола, откъдето започва зелената маркировка за връх Кюнек и Човека – https://www.kade.si/index.html#map=19/2519291.02/5191365.08/0. Аз мисля да тръгна с моята кола от центъра на Кюстендил в приблизително 09:00-09:10 часа, имам 3 свободни места.
Прогнозата за времето за събота е облачно, но без валежи, максимални температури 6-7 градуса.
Относно храната: В зависимост от желанията на участниците – може да се запали огън и да се опече нещо на него.
Почистване на пътеките до връх Кюнек 1923 м (4-та част)
19.11.2022 г.
Продължава почистването от хвойна на пътеките към връх Кюнек (кота 1923 м). 🙂 В събота времето го дават хубаво, макар и облачно, залезът обещава да бъде хубав. 🙂 Засега сме двама-трима. Който иска/може/реши да се присъедини към нас – добре е дошъл! 🙂 Не е задължително да реже хвойна, може и само за компания, ще се радвам да поприказваме. 🙂 Часът на началото на събитието 10:00 е ориентировъчен – свободни сме да тръгнем когато решим и когато можем. 🙂 Инструменти за рязане имам, също и работни ръкавици, но ако някой има свои инструменти, които са му удобни за работа, може да си ги вземе, за да му е по-удобно. 🙂 По-късно ще уточним другите подробности, като например храната. 🙂
Закон на Мърфи: Приятелите идват и си отиват. Враговете се натрупват!
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети